OCIJENI

Vaillant servis kondenzacijski uređaj

0 pregleda/dan | Objavljeno: 21.04.2024. 13:31

Poštovani korisnici Vaillant kondenzacijskih uređaja!
S obzirom na veliki broj Vaših upita, želimo Vam objasniti razliku između servisa konvencionalnih (atmo ili turbo) i kondenzacijskih uređaja:

kod kondenzacijskih uređaja, prema uputama proizvođača Vaillant, uz kemijsko čišćenje primarnog i sekundarnog izmjenjivača topline, nadopune ekspanzione posude, OBAVEZNA JE IZMJENA BRTVE PLAMENIKA i OBAVEZNA JE ANALIZA I PODEŠAVANJE CO2 (ugljičnog dioksida) u dimnim plinovima, što osigurava maksimalnu iskoristivost kondenzacijskog uređaja.

Ukoliko niste sigurni da li je potrebno izvršiti kompletan servis ili je potrebna samo kontrola rada Vašeg kondenzacijskog uređaja, obratite nam se i dogovoriti ćemo termin kada će netko od naših servisera doći do Vas i savjetovati Vas da li su potrebni neki zahvati na uređaju ili nisu.

U cijenu kontolnog pregleda uključen je dolazak na Vašu adresu, ispuštanje vode iz uređaja, kontrola tlaka i nadopuna ekspanzione posude, kompjuterska analiza dimnih plinova, podešavanje sagorijevanja kako bi se ostvario optimalan udio CO2 u dimnim plinovima i prema potrebi,odzračivanje sustava grijanja.

toplina-servis.com/?p=1

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI