Adresa: Korenova 12
10040, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
091 5221 358 091 5221 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Klima, rashladni uređaji
Ključne riječi: ugradnja centralnog grijanja - ugradnja klimatizacije - ugradnja klima dubrava - ugradnja klima zagreb - čišćenje klima uređaja - čišćenje klima uređaja Zagreb - čišćenje klima uređaja Dubrava
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu INSTALACIJE SUNEK.

Nalazimo se u zagrebačkom kvartu Dubarava, a naše usluge dostupne su na području cijelog grada Zagreba. Djelatnost nam se bazira na postavljanju i ugradnji klima uređaja i centralnog grijanja.

Uz dugogodišnje iskustvo i suvremenu opremu postali smo eksperti u obavljanju posla. Mnogi klijenti su prepoznali kvalitetu našeg rada te brzinu i stručnost naših djelatnika.

Pružamo vam profesionalne usluge:

  • postavljanja i servisa klima uređaja
  • postavljenje kompletnih i instalacija i radijatora za centralno grijanje 
  • instalacije ventilacije
  • instalacije vodovoda

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5221 358 091 5221 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.