OCIJENI
Adresa: Mramorni prilaz 5/B
10000
Telefon:
01 3907 100 01 3907 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.invito.hr
Djelatnosti: Veleprodaja
Reklame
Ključne riječi: BTL marketinške aktivnosti - unapređenje prodaje -globalni i marketinški trendovi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Invito d.o.o. je agencija za unapređenje prodaje i BTL marketinške aktivnosti osnovana 2002 godine.

Unapređivanje prodaje je vrlo učinkovita i ekonomična metoda koja cilja na određene skupine te na taj način neposredno potiče kupnju.

BTL aktivnosti su postale sve važnije u poslovanju mnogih tvrtki i to ne samo onih koji su uključene u prodaju robe široke potrošnje već i za prodaju industrijske robe. Stoga nudimo široki asortiman usluga kojim nastojimo zadovoljiti potrebe i preferencije naših klijenata te postići što bolje rezultate.

Svojom kreativnošću i iskustvom plasiramo poruku koju klijent želi prenijeti kupcu, a stalnim poboljšanjem kvaliteta usluga, većim asortiman te širenjem na regionalna tržišta otvaraju nam se nove poslovne prilike pred kojima INVITO ne posustaje, već sa zadovoljstvom prihvaća izazov.

Invito zaposljava tim od 7 stalno zaposlenih, 15 stalnih honorarnih suradnika, sezonski do 50 te posjedujemo 4 osobna i dostavna vozila.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3907 100 01 3907 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI