OCIJENI
Adresa: Žuti breg 75
10000, ZAGREB
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 2922 969 01 2922 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://kraj-tap.com

Radno vrijeme

:
pon- pet: 07-16 sub: 07-12
Djelatnosti: Tapeciranje
Autoservis, automehaničar, autolimar, autolakirer
Namještaj - proizvodnja
Ključne riječi: autotapeciranje,tapeciranje vozila,tapecranje krova auta,tapeciranje sjedala i stranica auta,tapeciranje ručiče mjenjača i ručne,tapeciramo sjedala autobusa
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

KRAJ TAP - O nama

AUTOTAPETARIJA -  KRAJ TAP


Firma Kraj-Tap d.o.o. je nasljednica prethodne koja je funkcionirala na hrvatskom i europskom tržištu 35g. Iza koje stoji veliki broj zadovoljnih mušterija. Primarne djelatnosti koje nudimo su:
  • Tapeciranje modernog klasičnog i stilskog namještaja
  • Tapeciranje automobila, motora, autobusa…
  • Tapeciranje plovila, Ostalo…
  • Kako bi što detaljnije bili upoznati sa uslugama koje pružamo, molimo Vas da pogledate našu galeriju radova.
  • Pružamo usluge popravka i tapeciranja svih vrsta motornih vozila (automobili, autobusi, motori,...) , Popravaka sjedala, ručica mjenjača, tapeta krovova. stranica i tepiha u interijeru vozila od vrlo kvalitetnih materijala provjerenih dobavljača. (tkanine, prirodne kože i skajeva)  
  • Isto tako bavimo se tapeciranjem modernog klasičnog i stilskog namještajaTakođer tapeciramo plovila u skajeve koji su izričito namijenjeni kako bi podnijeli vodu, sol, sunce, pritom su na sve navedeno testirani.
  • U sklopu tapetarije tapeciramo i sitniji namještaj kao stolice, fotelje. Iza nas u ovoj djelatnosti stoji dugogodišnje iskustvo.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2922 969 01 2922 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI