OCIJENI

Omiljena jela u restoranu Rustica

Objavljeno: 10.9.2019. 10:26

Za sve zaljubljenike u pizzu i kvalitetno juneće meso, Restorani “Rustica” imaju jelovnik koji apsolutno oduševljava. Velike porcije i vrhunska kvaliteta razlozi su zašto su upravo ovi restorani omiljena mjesta tolikom broju ljudi. U bogatoj ponudi pizza, raznih sastojaka i načina pripreme, ističe se jedna koja zaslužno nosi naziv “Pizza ubojizza”. Iskusni pizza majstori podižu ljestvicu u izradi pizze i nude jedinstvenu poslasticu za sve gurmanske znalce na području Zagreba.

Za sve one velikog kapaciteta i izbirljivih nepca, Pizza ubojizza je odabir sa kojim ne možete pogriješiti. Njezina posebnost nije samo u vrhunskom načinu pripreme, već i u veličini - ova pizza ima promjer od čak 100 cm, i kao takva je najveća koju možete pronaći u gradu! Svojom veličinom i bogatim sastavom, zasitit će društvo od čak osmero ljudi, koji će imati mogućnost odabira između dobrih 30 vrsta. Restoran “Rustica” ispunit će želje i najzahtjevnijeg gosta, jer bogati izbor vrsta pizza donosi nešto svačiji ukus. Od veganske do mediteranske - najoriginalniji način pripreme prema baš vašoj mjeri!Osim pizze, još jedno jelo posebno krasi ovaj jelovnik. Leskovačka pljeskavica restorana “Rustica” već je odavno stekla slavu među svim ljubiteljima vrhunskog junećeg mesa. Ovu pljeskavicu možete naručiti u veličini prema vašoj želji, a najveća teži čak pet kilograma! Ova mesna delikatesa svojom veličinom prekriva cijeli stol i pravi je melem za oči svakome kome je užitak kvalitetan leskovački roštilj. Čak i društvu sa najvećim apetitom, biti će izazov dovršiti ovu mega poslasticu. Veličina nije jedina kvaliteta i prednost ove narudžbe - u Restoranu Rustica posebnu pozornost posvećujemo i kvaliteti junećeg mesa, kao i samom načinu pripremu.Naši kuhari su vrhunski gastro-znalci koji pripremaju zadovoljavajuća jela i za najzahtjevnija nepca, dok naše srdačno i ljubazno osoblje vodi brigu o svakom gostu i njegovim potrebama. Bogati izbor, pomno odabrani sastojci i mega porcije dovoljan su razlog da Restorani “Rustica” postane vaše omiljeno mjesto!

Posjetite naše restorane Rustica 1 u ulici Dragutina Mandla 1 i Rustica 2 na Štefanovečkoj cesti 10 u Zagrebu te Rustica 3 na Ribarskom trgu 4 u Poreču. Vidimo se!

Kontakt: 01/ 294 9000

https://restoran-rustica.hr/restoran-rustica-1/

OCIJENI