Adresa: Avenija Dubrava 256i
10040 Dubrava
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
098 671 910 098 671 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ed-kids.hr
http://www.facebook.com/igraonica.friends

Radno vrijeme

:
pon-ned: 7-22h i po dogovoru Državnim praznicima i blagdanima ne radimo.
Djelatnosti: Proslave rođendana, dječji rođendani, dječja igraonica
Ključne riječi: igraonica - rođendaonica - karaoke - rođendan - party - mađioničar - dnevni školski boravak
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Igraonicu friEnDs zamislili smo kao mjesto učenja, zabave i igre.

Školskoj djeci od 1.-4. razreda nudimo mogućnost produženog boravka u kojem bi oni pisali zadaće, učili i provodili slobodno vrijeme. U dogovoru s roditeljima možemo organizirati catering i prijevoz od škole do našega prostora kao i na slobodne školske aktivnost. U blizini našega prostora je i dječji park te ćemo ga koristiti shodno vremenskim prilikama.

Djeca starija od 3 godine mogu svaki dan u našoj igraonici provoditi do 4 sata dnevno uz kreativno vodstvo naših djelatnika pedagoške struke. Posebna nam je želja da djeci koji iz određenih razloga ne mogu pohađati vrtić, omogućimo prvenstveno, veselo druženje i stvaranje novih prijateljstava a onda i učenje kroz igru s njihovim vršnjacima.

Rođendane organiziramo za djecu od 3-14 godina starosti vikendom u terminima od; 10-12, 13-15, 16-18 i 19-21 h ili prema dogovoru. Preko tjedna rođendani se organiziraju prema dogovoru.

Zbog sigurnosti Vaše djece prostor naše igraonice je pod video-nadzorom.

Za više informacija posjetite našu web stranicu i našu Facebook stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 671 910 098 671 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.