Adresa: II. Maksimirsko naselje 3
10040 Zagreb
Mobitel:
091 1406 951, 091 6053 210, 099 6001 760 091 1406 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/PlesniStudioStepbyStep/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 14 - 22h, sub: 14 - 20h
Djelatnosti: Plesna škola, glazbena škola, umjetnička škola
Ključne riječi: step - show dance - step by step - jazz dance - modern - ritmika - ples za djecu - plesni studio - plesna škola - škola plesa - plesna natjecanja - plesni nastupi -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu PLESNOG STUDIJA STEP BY STEP.

Plesni studio “Step by Step”, pod umjetničkim vodstvom prof. Jasminke Zajec, već gotovo 30 godina djeluje na području grada Zagreba na više lokacija: Dubrava, Sesvete, Jelkovec, Maksimir, Vrapče, Stenjevec.

Naših plesni pedagozi i koreografi profesionalni su plesni pedagozi sa završenim plesnim školama u Hrvatskoj i stručnim usavršavanjem u inozemstvu, te s dugogodišnjim plesnim i pedagoškim stažem. Godišnje je u naš rad uključeno 500-700 aktivnih članova od 4 do 28 godina koji treniraju od dva do deset sati tjedno.

Nudimo cjeloviti plesni program, kojeg dijelimo na predškolski, školski i natjecateljski, a koji obuhvaća ritmiku i ples, jazz dance, show dance, modern i step.

Možemo se pohvaliti da smo step, tu donedavno zaboravljenu plesnu tehniku, vratili u Hrvatsku, i to ne samo odgojivši sjajne step plesače sa zlatnim i srebrnim medaljama sa svjetskih prvenstava,  već i plesne pedagoge i koreografe kojih u Hrvatskoj nije bilo, a koji su garancija da se step kao plesna tehnika više neće ugasiti na ovim prostorima.

Osim uspješnog natjecateljskog programa trudimo se da naši članovi steknu osnove dramske i glazbene kulture, te radimo na plesno-glazbenim projektima, plesnim pričama i mjuziklima.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem navedenih brojeva telefona ili nas posjetite na jednoj od najbližih lokacija.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 1406 951, 091 6053 210, 099 6001 760 091 1406 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.