OCIJENI
Adresa: Tržna 4
10000, Zagreb
Telefon:
01 2862 801 01 2862 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Pon. - pet: 17:00 - 19:00 ili po dogovoru.
Djelatnosti: Odvjetnik
Ključne riječi: kazneno i prekršajno pravo - sastavljanje svih vrsta ugovora - zastupanje trgovačkih društava - obrana maloljetnika i mlađih punoljetnika u kaznenom postupku - odvjetnik za imovinsko pravne i zemljišno knjižne postupke - odvjetnik za kaznene postupke - odvjetnik za naknadu štete - odvjetnik za sastavljanje ugovora, isprava, oporuka - obrana u kaznenim postupcima - odvjetnik za ovršne postupke
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Odvjetničkog ureda Hrvoje Bosanac.

Područje njegovog djelovanja:

  • prekršajno pravo
  • sastavljanje svih vrsta ugovora
  • zastupanje trgovačkih društava
  • obrana maloljetnika i mlađih punoljetnika u kaznenom postupku
  • odvjetnik za zastupanje i obranu u kaznenim postupcima
  • odvjetnik za imovinsko pravne i zemljišno knjižne postupke
  • odvjetnik za ovršne postupke

U nastavku pročitajte kratak životopis:

Rođen sam 6. listopada 1969. u Zagrebu. Oženjen sam i otac sam jednog djeteta. Završio sam pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu (1996.) i položio pravosudni ispit (1998.), a i apsolvent sam studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. U sustavu pravosuđa sam radio cca 21 godinu i to kao sudački savjetnik (cca 4 godine) i zamjenik Općinskog državnog odvjetnika (cca 14 godina). Aktivno se služim i pišem engleskim jezikom, a imam pasivno znanje ruskog jezika. Odlično se služim računalom i imam daktilografski tečaj. Osobno se smatram filmofilom i bibliofilom, te u svojem odvjetničkom uredu imam i poveću kućnu biblioteku.

Obratite nam se s povjerenjem!Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2862 801 01 2862 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI