OCIJENI

Radionice

0 pregleda/dan | Objavljeno: 30.11.2022. 20:36

Radi se o suradnji s emocijama (stah/ljutnje/tuga/mržnja/zahvalnost/radost itd.), promjena naučenih obrazaca razmišljanja, komuniciranja i ponašanja
Radionice se mogu provesti individualno i grupno.
Sastoje se od edukativnog dijela te praktičnih vođenih vježbi, uputa kako vježbu samostalno ponavljati.
Na primjer, ako želite proći iskustveno-edukativnu radionicu na temu suradnje s tugom, naučit ćete što sve treba promatrati kad se želi razumjeti emocija tuge, kako energija tuge djeluje na cjelokupni sustav, čemu tuga služi, na koji način su ljudi skloni nositi se s tugom te kako se može surađivati s tugom. Nakon edukativnog dijela slijedi vođena vježba suradnje s tugom. Na kraju radionice ponavljaju se ključne spoznaje te se po želji i potrebi podsvijest podučava efikasnijem načinu rada s emocijom tuge kroz theta moždane valove.
Minimalna dob korisnika 10 godina.
Trajanje individualne radionice oko 60 min. Trajanje grupne radionice varira o opsegu sadržaja radionice i o broju polaznika.

https://web.facebook.com/putpjesmesrca?_rdc=1&_rdr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI