OCIJENI

3 glavne prednosti korištenja iverala za namještaj

Objavljeno: 24.8.2022. 14:05

Iveral je materijal koji se koristi za izradu namještaja, a dobiva se prešanjem drvnog iverja i veziva u ploče koje se naknadno oblažu folijama različitih dekora, pri čemu uvelike pomažu suvremene tehnologije. Iveral za namještaj ima mnoge prednosti, što je ujedno i razlog široke primjene i činjenice da ga možemo vidjeti u gotovo svakom kućanstvu ili poslovnom prostoru. To je prilično jednostavan, ali učinkovit građevinski materijal, a osim toga, ovaj je materijal ekološki prihvatljiv, za njegovu izradu koriste se ostaci starog drva. 

Cijena je pristupačna

Cijene namještaja i materijala s vremenom sve više rastu. Ukoliko želite isplativ materijal koji nije previše skup, iverica je odličan odabir. Zbog njezine niske i vrlo pristupačne cijene, ljudi ju biraju za svoje jednostavne projekte, a ostali su materijali mnogo skuplji.

Gladak je, ravan i estetski privlačan

Možda je najveća prednost iverice to što je glatka i ravna. Odrezani su rubovi glatki te nemaju šupljine niti krhotine, a zbog glatkoće i ravnoće, relativno se lako brusi i boji. Sama po sebi, iverica izgleda prilično lijepo, zbog čega se može koristiti za površinske dijelove koji će biti vidljivi nakon završetka izgradnje. 

Otporan je na vodu 

Drvo upija vodu i tekućine dok metalne površine hrđaju i koroziraju kada su izložene takvim uvjetima. Iveral neće lako natopiti tekućine što ga čini manje osjetljivim na oštećenja od vode. Budući da je materijal vodootporan, neophodan je u kupaonici i kuhinji!

Ako trenutačno razmišljate o nekom građevinskom projektu, iveral je pun pogodak ako vam je u cilju pronaći dobar materijal pristupačne cijene uz estetsku privlačnost i trajnost. Mnogi se odlučuju za kuhinje od iverala, a one u kombinaciji sa staklenim detaljima mogu biti savršen odabir za kuće, stanove, vikendice i apartmane. Profesionalno osoblje iz Interijeri Zadro već se godinama bavi izradom kuhinja od iverala po pristupačnoj cijeni, a kvaliteta je garantirana, kao i ostvarenje vaših želja i stvaranje vaše kuhinje iz snova. 

OCIJENI