OCIJENI
popust 16 €

Tretmani lica HIJALURONOM i KAVIJAROM

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 31.01.2014. 16:53

Tretmani lica HIJALURONOM i KAVIJAROM po izuzetno povoljnim zimskim cijenama (samo 98,00 umjesto 220,00kn)!

Kupite kupon i priuštite svojoj koži zdrav, svjež i mlad izgled.

HIJALURON TRETMAN – aktivira porast proizvodnje kolagena , poravnavanje finih linija i popunjavanje bora , pojačava elastićnost kože. Kožu čini mekom , glatkom i zdravijom , pridonosi očuvanju mladenačkog izgleda , popravlja oštećenja od sunca i štiti kožu od štetnog dijelovanja slobodnih radikala. Hijaluronska kiselina i kolagen su od vitalnog značaja za održavanje kožnih slojeva i struktura . Kolagen daje čvrstoću , a hijaluronska kiselina hrani i hidratizira kolagen .

Tretman je namjenjen svim osobama koje žele zadržati mlad i svijež izgled bez pojave bora .Za one koji žele svoje bore izbrisati i smanjiti bezbolno i sigurno , za hidrataciju , osviježenje i popravljanje oštećenja od sunca . Tretman je opuštajući i relaksirajući . Odmor za dušu i hrana za kožu . Trajanje tretman 50 minuta .

KAVIJAR TRETMAN – prirodni lifting kože prikladan za sve tipove kože kojo je potrebna revitalizacije , hidratacija i remineralizacija . Trajanje tretmana 50 minuta .

http://natalies.com.hr/?page_id=80

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI