OCIJENI
popust 40%

Mezoterapija bez igle - PROMOCIJA

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 15.11.2014. 20:59

Izgledajte 10 godina mlađe . Najnovija generacija anti age aparata , fillera i seruma sa Hyaluronom , Botox Cyclopeptidom , Collagen 3 boosterom i antihyaluronidaze aktivnim principom za novu mladost vaše kože .

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE !

Mezoterapija je najuspješnija nekirurška metoda za pomlađivanje kože te lifting lica . Postupak se temelji na elektroporaciji i elektroosmozi. Tretman je bezbolan , pomlađuje kožu lica , briše bore te dubinski hrani kožu .Mezoterapija bez igle omogućuje vrlo brzi lifting učinak bez ikakvih agresivnih i invazivnih postupaka .Izuzetno je uspješna u pomlađivanju kože lica i tretiranju bora u području čela , usana , očiju , obraza, vrata i brade . Povećava stupanj hidratacije tkiva što stimulira stvaranje kolagena i elastina . Fileri sadrže velike količine aktivnih tvari : hyalurona , collagena , botoxa , c vitamina , kavijara …. što omogućuje postizanje najboljeg učinka u najkraćem mogućem vremenu .Za dugotrajniji efekt potrebno je napraviti 6-10 tretmana . Mezoterapiju možemo kombinirati i sa drugim tretmanima kako bi postigli još bolji rezultat .

Mezoterapiju koristimo i u tretmanima mršavljenja i celulita .Bazira se na ubrizgavanju aktivnih tvari koji pospješuju cirkulaciju , izmjenu tvari , oslobađanje zaostale vode, rastapanje masnih stanica i potiču učvršćivanje vezivnog tkiva .Potrebno je 8-10 tretmana ovisno o stanju celulita . Uz tretman se preporuča i tretman limfne drenaže .

Mezzolift fileri osmišljeni su tako da daju neusporedivo najefikasnije rezultate u tretmanima mezoterapije bez igala kod:
◾Pomlađivanja kože lica
◾popunjavanja bora i liftinga
◾otklanjanja hiperpigmentacije
◾mršavljenja i anticelulitne terapije
◾zatezanja kože i otklanjanja strija

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE + MASKA - PROMOTIVNA CIJENA – 150,00

FILERI - HIJALURONA , COLAGENA , BOTOXA , C VITAMIN , CAVIJAR , L-CARNITIN

MEZOTERAPIJA + MASAŽA + MASKA – 200,00

MEZOTERAPIJA + GLIKOLNA KISELINA + MASKA – 200,00

MEZOTERAPIJA + MIKRODERMOABRAZIJA + MASKA - 200,00

MEZOTERAPIJA + MIKRODERMOABRAZIJA + GLIKOLNA KISELINA + MASKA – 250,00

MEZOTERAPIJA + MIKRODERMOABRAZIJA+ GLIKOLNA KISELINA + VACUUM + MASKA – 270,00

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI