OCIJENI

Pročitajte 6 razloga zašto angažirati profesionalce za svadbenu dekoraciju

Objavljeno: 28.6.2022. 10:50

Planirate vjenčanje, a ne znate hoćete li angažirati profesionalce ili ćete sami raditi bukete? Pročitajte šest razloga zašto angažirati profesionalce iz cvjećarne Danijela.

PREPORUKA

Kada se odlučite za profesionalce možete vidjeti njihov prethodni rad, a i iskustva klijenata u radu s tom cvjećarnom. Možete saznati kako su se slagali, jesu li ispunjavali rokove, razinu njihove profesionalnosti i jesu li zadovoljili sve želje klijenata. Također, na webu i na društvenim mrežama možete vidjeti njihov stil i odlučiti odgovara li vama taj stil ili ne.

RAZNOLIKOST

Možda ste puno istraživali o buketima i aranžmanima, ali to ne znači da ćete moći dizajnirati svoje komade kao što profesionalci mogu. Cvjećari često imaju pristup različitim vrstama cvijeća i paletama boja koje možda niste razmatrali. Cvjećari također imaju pristup cvijeću bolje kvalitete od onoga što biste mogli kupiti u trgovini. 

STRUČNOST

Profesionalac vam može dati savjet o mnogim različitim stilovima i dizajnu kako biste ostvarili svoju viziju. Oni također mogu ponuditi savjete o kombinacijama boja i najboljem cvijeću za korištenje u sezoni. Vi plaćate za njihovo znanje, a oni imaju iskustvo u postupanju s vašim cvijećem prije, tijekom i nakon vašeg događaja. Pojedinosti kao što su održavanje rasporeda na ispravnoj temperaturi, pravilno podrezivanje lišća i trnja i cjelokupni vizualni učinak, koji su ključni za konačni rezultat.

MANJE STRESA

Mnogi misle da će uštedjeti novac ako angažiraju svoje prijatelje i rođake da im pomognu s aranžmanima. To bi mogla biti greška. Ne samo zato što možda nećete dobiti kvalitetu koju očekujete, već bi besplatan rad mogao uzrokovati napetosti u vašem odnosu i dodatni stres.

POZORNOST NA DETALJE

Cvjećari su prirodno kreativni i mogu napraviti jedinstvene bukete koji će se uklopiti sa središnjim dijelovima, ali i s dekorom i okruženjem vašeg događaja. Sve, od detalja vaše vjenčanice, zaručničkog prstena ili torte, može se uzeti u obzir kako bi se osiguralo da vaš događaj djeluje kohezivno.

VRIJEME

Angažiranjem cvjećara smanjit ćete broj stvari na koje trebate obratiti pozornost prije vjenčanja. Cvijeće ima mali vremenski okvir u kojem može preživjeti prije nego što počne venuti, pa ga treba pripremiti unutar 24 sata od dana vjenčanja. Nemojte si izazvati dodatni stres i pustite profesionalce da rukuje vašim cvijećem kako biste se mogli usredotočiti na ono što je važno.

Profesionalni cvjećari uživaju u oživljavanju vaše vizije za vaš poseban dan. Cvjećarna Danijela ima dugogodišnje iskustvo u ukrašavanju crkve, svadbenog prostora, automobila... Nalaze se u Zagrebu, u Koledinečkoj 4, a imaju i aranžmane dostupne na webshopu. Za više fotografija posjetite njihov Facebook profil


OCIJENI