OCIJENI

Kako izabrati idealno cvijeće za nečiji rođendan?

Objavljeno: 23.11.2021. 11:46

Darivanje cvijeća samo je jedan od načina uljepšate nekome rođendan. Svaki poklonjen cvijet bit će cijenjen. Međutim, neko cvijeće ipak bolje prenosi određenu poruku od ostalih. U nastavku doznajte što koja vrsta cvijeća predstavlja i koje cvijeće je idealan odabir za vašu voljenu osobu. 

RUŽE

Ruže su odličan klasični cvijet za sve prilike, ali žute ruže su posebno nevjerojatne za rođendane jer simboliziraju prijateljstvo. Mirisne su, slatke i suptilne. Crvene ruže će iskazivati strastvenu i romantičnu ljubav; ružičasta ruža slatkoću, divljenje i radost; a bijela ruža nevinost i čistoća.

LJILJANI 

Ljiljan je klasičan cvijet jakog mirisa koji možete poslati prijateljici, sestri, mami ili baki. Svaka žena koja je bila svjetlo u vašem životu zaslužuje buket ljiljana za svoj rođendan! Ljiljani su cvijet koji predstavlja sreću i pozitivnost. 

ORHIDEJE

Orhideje su poznate po tome što su jedinstveno i otmjeno cvijeće. Oni su drugačiji od vašeg standardnog buketa cvijeća, a to znači da su savršeni za onu posebnu osobu prema kojoj se osjećate malo drugačije. 

TULIPAN

Tulipan je idealan cvijet da na klasičan način  jednostavno i stilski izrazite pravu ljubav, a istovremeno date osobi do znanja da je vaša veza čista. Neki od najboljih rođendanskih cvjetova su oni koji simboliziraju aspekt samog odnosa, pa ćete se s ovim ljepoticama polagati na simboliku.

GERBERI

Gerber simbolizira nevinost i čistoću. Zbog svojih brojnih boja, gerber također ima konotaciju vedrine. Ako želite da rođendanski buket nekome izmamite osmijeh, stavite u njega gerbere.

Rođendani su posebno vrijeme za slavlje.  To je vrijeme kada možete pokazati zahvalnost, ljubaznost i ljubav kroz jedinstvene bukete koji doista naglašavaju njihovu osobnost i vaš odnos prema slavljeniku. Kada želite poslati cvijeće, ali ste u nedoumici koje cvijeće poslati, nemojte paničariti! U cvjećarnici Danijela možete birati između raznih vrsta cvijeća. Obratite se timu koji ovaj posao obavlja već 15 godina ili izaberite nešto iz ponude Cvjećarnice Danijele

OCIJENI