OCIJENI

Zašto djeca vole tobogane na napuhavanje?

Objavljeno: 23.6.2022. 9:59

Ako ste ikada vidjeli djecu kako se igraju oko kućica ili tobogana na napuhavanje zasigurno ste primijetili njihovu ljubav i strast prema tim predmetima. Radost koju djeca doživljavaju kada se igraju s ovim predmetima teško je opisati. Vrlo često, moga djeca, nakon igranja u takvim toboganima mole svoje roditelje da im ih kupe ili iznajme za npr. proslavu rođendana.

Ako vam, kao odrasloj osobi, i nije pretjerano jasna fascinacija djece kućicama i toboganima na napuhavanja, u nastavku vam donosimo nekoliko razloga zašto djeca vole tobogane na napuhavanje:

1. Dopuštaju im da se „ispušu“

Danas djeca provode mnogo vremena na gledanje TV-a i igranje video igrica, a te ih aktivnosti ometaju u vježbanju i ispuštanju energije. Djeca prilikom igre mnogo skaču i trče te tako troše mnogo energije baveći se fizičkom aktivnošću koja je uvelike zabavna i inspirativna za njihovu dob.

Dakle, ako želite da vaša djeca “potroše energiju“, iznajmite tobogane ili kućice na napuhavanje i pustite ih da se zabavljaju.

2. Omogućuju im interakciju s drugom djecom

Pogotovo kada je riječ o velikim proslavama s puno uzvanika, tobogani za napuhavanje glavno su središte događaja u kojem sudjeluju sva djeca. Ovakav način igre osim što potiče fizičku aktivnost djece, ona istodobno mogu poboljšati svoje vještine društvenih odnosa jer u igri nastoje uspostaviti prijateljske odnose s drugima. Stoga, kada kupujete ili iznajmljujete tobogane ili kućice na napuhavanje, tako pomažete djeci i u izgradnji vještina društvenih odnosa koje će im zasigurno koristiti u budućnosti.

3. Zanimljivi oblici i teme s kojima se djeca mogu povezati

Još jedan od glavnih razloga zašto djeca vole tobogane na napuhavanje je činjenica da dolaze u različitim oblicima i temama među kojima su zasigurno nekih od njihovih omiljenih životinja, likova iz crtića i sl. Ako želite iznajmiti tobogane na napuhavanje koje će se svidjeti djeci, neke od tema i oblika koje treba uzeti u obzir su Teenage Mutant Ninja, Mickey Mouse, Toy Story, Disney Frozen, Scooby-Doo i Spiderman…

4. Pomažu im da se opuste

Iako odrasloj osobi većina aktivnosti uključenih u igranje na toboganima na napuhavanje može izgledati dosadno i obično, te brojne male aktivnosti koje su sastavni dio igre djeci puno znače.

Nakon sudjelovanja u tim aktivnostima, djeca se lakše opuštaju i vraćaju svoje tjelesne sustave u punu funkcionalnost. Stoga za nadolazeće ljetne praznike ili za obiteljske i druge proslave unajmite tobogane na napuhavanje kod DŽUNGLA SVIJET ZABAVE te omogućite djeci da se zabave.

DŽUNGLA SVIJET ZABAVE iznajmljuje kvalitetne i sigurne dvorce i tobogane na napuhavanje, te naglašavaju da ih možete preuzeti sami ili vam ih oni možemo dostaviti, a odlično je i to da je postavljanje vrlo jednostavno i kratko traje, o čemu više možete saznati na web stranici.

OCIJENI