OCIJENI

Donosimo savjete za organiziranje najboljeg dječjeg rođendana!

Objavljeno: 23.6.2022. 9:59

Djeca se izrazito vesele proslavi svog rođendana, a roditelji su često u tim trenucima izgubljeni jer ne znaju kako organizirati rođendan koji će zadovoljiti sve uzvanike. Planiranje dječje rođendanske zabave može biti izazovno, pogotovo ako nemate nikakvu predodžbu o tome na što se fokusirati prilikom organizacije. Kako ne biste zaboravili ključne detalje, u nastavku vam donosimo nekoliko savjeta za organiziranje najboljeg dječjeg rođendana.

1. Odaberite temu

Prvi korak u planiranju dječjeg rođendana je odabir teme. Iako ne moraju sve zabave biti tematske, ovakve zabave bit će vrlo zanimljive djeci. Naravno, glavni motiv tj. temu zabave prilagodite interesu slavljenika i uzvanika. Ako niste sigurni koju temu odabrati, najbolje je razmisliti o omiljenoj aktivnosti ili filmu, igrački ili liku kojeg vaše dijete voli. To mogu biti sjajne teme za zabavu. Valja imati na umu da je za neke teme lakše pronaći dodatke za zabavu, više od drugih, ali to je dobra prilika za kreativnost i uključivanje cijele obitelji u proces razmišljanja. Ako ne možete osmisliti temu, jednorozi, superheroji, dinosauri, sirene i princeze mogu biti odličan izbor.

2. Odredite popis gostiju i pošaljite pozivnice

Sljedeći korak je da odrediti koga želite pozvati, a zatim i poslati pozivnice. Iako se ovo može činiti prilično lakim korakom, zapravo može biti prilično teško. Najbolji način da odlučite koga sve pozvati je da odredite proračun te koliko djece može doći u okviru tog budžeta. Takav pristup uvelike olakšava odabir gostiju, poput uže obitelji i prijatelja. 

3. Odaberite lokaciju

Postoji mnogo sjajnih mjesta za organiziranje dječje zabave, ali postoji i mnogo stvari koje treba uzeti u obzir prije nego što se odlučite za lokaciju. Uglavnom se ova odluka odnosi na izbor između zabave kod kuće ili zabave u igraonici. Oba odabira imaju prednosti i nedostatke koje morate izvagati sami te odlučiti. Međutim, uvijek valja imati na umu godišnje doba i vrijeme održavanja proslave.

4. Naručite hranu

Vrlo važan korak je naručivanje hrane. Većini roditelja se to može činiti banalnim, međutim, postoje mnoge alergije i ograničenja u prehrani kod djece kojih biste trebali biti svjesni. Stoga se uvijek valja zapitati ima li netko od gostiju alergije na hranu ili ograničenja u prehrani.

Naravno, nikako ne smijete zaboraviti desert odnosno rođendansku tortu. Bez obzira na koju ste se tortu odlučili, ako ju naručujete bitno je napraviti narudžbu na vrijeme kako vaša proslava ne bi ostala bez najvažnijeg obroka.

5. Naručite tobogan na napuhavanje

Ako ste se odlučili za proslavu kod kuće, a pritom imate dvorište - najam jednog ili više dvorca odlična je ideja za proslavu dječjih rođendana. Proslave dječjih rođendana uz dvorce i tobogane uglavnom prolaze bez stresa, jer je djeci ponuđen odličan sadržaj za zabavu gdje roditeljima ostaje puno vremena za druženje s gostima uz minimalan nadzor djece jer su zaokupljena super zabavnom igrom.

Brigu oko dvoraca i tobogana na napuhavanje prepustite DŽUNGLA SVIJET ZABAVE. Oni će postaviti  vesele dvorce, tobogane i aktivne igraonice na napuhavanje u vrlo kratkom vremenu u vašem vrtu, te tako vama i vašoj djeci osigurati proslavu rođendana za pamćenje!

Više o njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći na web stranici.

OCIJENI