OCIJENI
Adresa: Ulica kneza Branimira 195 (između Opel i Peugeot servisa)
10040, Zagreb
Mobitel:
091 225 400, 099 6025 115 091 225 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.njuskalo.hr/trgovina/ibams

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-18h
Djelatnosti: Autoservis, automehaničar, autolimar, autolakirer
Vulkanizer, Auto gume, Moto gume
Ključne riječi: popravak i održavanje motornih vozila - automehaničar - vučna služba - vulkanizer - servis autoklima - popravak brodova - priprema za tehnički pregled - kompjuterska dijagnostika vozila - servis - mali servis - veliki servis - Brlek
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Vaši su limeni ljubimci uvijek dobro došli u autoservis
IBAMS SUSTAVI


Autoservis IBAMS SUSTAVI d.o.o. obavlja servisiranje svih marki i modela automobila te dostavnih i kombi vozila. Također vršimo pregled i popravak kompletnog ovjesa vozila, kao i kočionog sustava vozila - neke od najbitnijh stavaka na vozilu koje uvjetuju sigurnost, ali i udobnoSt vožnje. S obzirom na činjenicu da su nove generacije vozila elektronski kompleksnije, dijagnozu velikog broja kvarova uspostavljamo pomoću takozvanih testera koji javljaju nepravilnosti u sustavu, a rezultat je brži popravak vozila. Servis je također opremljen uređajem za punjenje klima u vozilima, kao i uređajima za izmjenu i balansiranje guma.

Nalzimo se na adresi Ulica kneza Branimira 195 (između Opel i Peugeot servisa). Imamo dva radna mjesta s dvije dizalice i još dodatna dva radna mjesta za brze servise vozila.

Zahvaljujući činjenici da u našem radu težimo vrhunskoj kvaliteti i kontinuiranom praćenju tržišta, opremljeni smo najmodernijim uređajima, raznim specijalnim alatima kako bismo mogli udovoljiti svim izazovima s kojima se svakodnevno susrećemo. Svi popravci obavljaju se stručno i u najkraćem mogućem roku. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su profesionalnost, uslužnost, povjerenje, inovativnost, ekonomičnost i razumijevanje potreba naših partnera i klijenata.

Ukoliko ste zainteresirani za ponuđeno i imate potrebu za usluge naše tvrtke obratite nam se sa punim povjerenjem. 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 225 400, 099 6025 115 091 225 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI