Adresa: Jadranska avenija 638
10000, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6131 313 01 6131 ... - Klikni za broj
Mobitel:
099 3279 000, 099 3279 001 099 3279 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.kupaonco.hr/
Djelatnosti: Usluge, radnje i radionice - ostalo
Kupaonice, Keramika, Sanitarije
Građevinarstvo - završni radovi
Ključne riječi: Izbacite kadu - ubacite tuš - renoviranje kupaone - zamjena kade sa tuš kabinom - kupaona - zamjena kade - adaptacija kupaone
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Zamijenite ležeću kadu modernim tušem u samo jednom radnom danu!

KupaonCo je tvrtka specijalizirana za izmjenu ležeće kade tuš prostorom za samo 1 dan bez prašine. Iako kade pružaju divan osjećaj opuštanja u svakodnevnoj upotrebi predstavljaju i nezanemariv problem pri održavanju dnevne higijene. Većini ljudi daleko je praktičnije bez mnogo napora ući u tuš prostor ograđen staklenom stijenom te u vrlo kratkom roku obaviti dnevnu higijenu.

Teže pokretnim osobama ležeće kade uglavnom su nepristupačne i neupotrebljive bez tuđe pomoći. KupaonCo omogućuje da se uz prethodnu pripremu i dogovor s investitorom u samo jednom radnom danu zamjeni kada tuš prostorom. Od nepristupačne kade cijelom dužinom dobit ćete prostor za ugodno i nesmetano uživanje u tuširanju.

Za vrijeme radova bit ćete lišeni ikakve nečistoće i prašine u cijelom stambenom prostoru, a po završetku montaže ukućani će moći uživati u novom izgledu kupaonice. Pritom valja naglasiti da radovi ne podrazumijevaju preinaku cijele kupaonice, već isključivo izmjenu ležeće kade u tuš prostor, no ovisno o potrebama investitora, stručni tim KupaonCo stručnjaka može izvesti manje radove poput promjene umivaonika ili zamjene toaletne školjke.


Obratite nam se:

Tel: 01/ 6 13 13 13

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6131 313 01 6131 ... - Klikni za broj
Mobitel:
099 3279 000, 099 3279 001 099 3279 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.