Adresa: Ilica 288
10000, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3766 644 01 3766 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.optika-dorime.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-20 sub: 9-16
Djelatnosti: Optika, okulistička ordinacija
Ključne riječi: izrada i popravak naočala - dioptrijske naočale - provjera dioptrije - sunčane naočale - optika - dioptrija-guess-vogue-seiko-zaiss
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Optika Dorime

Optiku Dorime d.o.o. osnovali smo 2010. godine s idejom da znanje s područja očne optike na najbolji mogući način primjenimo prema svakom klijentu.

Preko desetak godina stjecanja iskustva, znanja i stručnosti  unutar optičke struke te ljubav prema poslu svakodnevna su nam misao vodilja.

Naočale su dragocjeno pomagalo neophodno sve većem broju populacije.

Svjesni te činjenice, cilj nam je prepoznati potrebe svakog pojedinog klijenta, uvažavajući pri tom njegove želje i zamisli.

Mi imamo rješenje za vaše potrebe, nudimo profesionalni pregled vida te kvalitetne naočalne okvire i dioptrijske leće renomiranih proizvođača,  sunčane naočale svjetskih brandova, a u slučaju da nas trebate za popravak naočala - stojimo vam na rapolaganju.

Za sve detaljnije informacije o našim uslugama i proizvodima posjetite našu internet stranicu ili nas kontaktirajte putem telefona.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3766 644 01 3766 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.