Adresa: Ilica 203
10000, Zagreb
Telefon:
01 4870 308 01 4870 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.fotonana.hr/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 8,00 - 20,00 h, sub. 8,00 - 14,00 h
Djelatnosti: Foto studio, atelje, radionica
Fotokopiranje, printanje, prijepis
Grafički dizajn, grafička priprema
Ključne riječi: foto studio - fotografiranje i snimanje vjenčanja - foto i snimanje događanja - foto pokloni - snimanje obiteljskih događaja - knjiga vjenčanja - fotokopiranje crno-bijelo ili u boji - ispis dokumenta - plastificiranje - spiralni - plastični uvez seminarskih radova ili uvez diplomskih radova
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

"Uloviti trenutak, detalj, pogled,osmijeh… i zabilježiti kao fotografiju – za nas nije samo posao koji radimo svakodnevno – za nas je to posao koji želimo i volimo raditi svakodnevno! Posao za koji smo školovani i za koji smo, uostalom, stvoreni. Iskreno vjerujemo kako dugi niz godina i vjernih klijenta potkrjepljuje ovu našu izjavu.” 

Jožica Frkanec Štefko, vlasnica.

Kako je počela priča o Foto Nani?
“Po završetku svoje srednje škole, zaposlila sam se u fotografskom studiju smještenom točno na ovoj  lokaciji na kojoj je  “Foto Nana” od 2002. godine. Cijeli svoj radni vijek poslujem u ovom kvartu, ali srećom – klijenti nam se javljaju iz raznih dijelova Zagreba, zagrebačke županije, a slobodno mogu reći: i Hrvatske, što je nama sjajno.”

Koje je vaše formalno obrazovanje?
“Srednju školu za fotografa završila sam 1994. godine, a 1999. sam stekla zvanje majstor fotograf. No, kako za privatno poslovanje nije dovoljno znati samo posao kojim se želiš baviti i koji, uostalom, voliš – paralelno sam završila i srednju ekonomsku školu te i u tom smjeru nastavila svoju naobrazbu. Godine 2009. stekla sam naziv bacc. oec. na Veleučilištu Baltazar u Zaprešiću. Svoje obrazovanje sam nastavila i 2015. stekla sam naziv stručna specijalistica Projektnog menadžmenta.

Koliko pratite razvoj tehnologije?
“Jasno, pored te vrste formalnog znanja, važno je pratiti razvoj tehnologija, ponudu materijala i uređaja na tržištu i sl. vezano za našu struku. Iako je važno pratiti trendove, još je važnije da imamo oko za detalje i da znamo raditi svoj posao fotografa, snimatelja, montažera… ”

Koje su još neke prednosti Foto Atelje Nane?
“Stručnost i talent zaposlenika,  ljubav prema poslu, fleskibilnost, ažurnost, pridržavanje dogovorenih rokova, visoka kvaliteta po pristupačnim cijenama, korištenje kvalitetnih uređaja za snimanje, obradu i izradu materijala, široka ponuda usluga… Nije u redu da nas više hvalim, već se nadam da  će zainteresirani korisnici naših usluga  sami provjeriti i potvrditi ove moje riječi. Ujedno, hvala svim dosadašnjim klijentima na povjerenju. ”

Za sve Vaše upite, pohvale, prijedloge ili nas želite angažirati za Vaše svečane trenutke slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo u najkraćem mogućem vremenu odgovoriti sa velikim zadovoljstvom.

Posjetite našu web stranicu i pogledajte neke od naših radova.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4870 308 01 4870 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.