OCIJENI

Savršen božićni poklon za voljenu osobu

Objavljeno: 17.12.2021. 14:39

Vrijeme blagdana idealna je prilika za izraziti vašim najdražima koliko vam znače. Odabir poklona i izraz lica vama drage osobe kada ga s iščekivanjem otvara su nezamjenjivi. Božićno vrijeme sa sobom nosi i osjećaje nostalgije i vraća nas u djetinjstvo. Bilo da je riječ o poklonu vašem partneru, djetetu ili prijatelju, pomno izabranim poklonom izraziti ćete osjećaje ljubavi i zahvalnosti vašim najmilijima. Tradicija darivanja potječe još od davnina; mnoge su stare civilizacije imale običaj darivanja za vrijeme njima specifičnih blagdana, a kasnije su taj običaj preuzele i novije religije, a zadržao se sve do danas.

Ako ste ikada kao poklon dobili komad nakita od sentimentalne vrijednosti, vjerojatno je da ćete se zauvijek sjećati tko vam ga je poklonio, možda čak i što je rekao. Darivanje nakita idealno je rješenje za božićni poklon, jer osim što nosi sentimentalnu vrijednost, praktično je i olakšat će vam kupnju čak i najzahtjevnijoj osobi. Uz ove postoje i mnoge druge prednosti nakita kao poklona.

Nakit traje generacijama

Nakit nije samo poklon, već i investicija koju ćete cijeniti mnogo godina kasnije, a možda i prenijeti na sljedeće generacije i pokrenuti novu obiteljsku tradiciju.

Ima značenje

Čak i kada ne možete naći riječi kojima bi izrazili svoje osjećaje, pomno izabrani komad nakita pomoći će vam u tome.

Može biti personaliziran

Nakit lako možete prilagoditi vašoj voljenoj osobi – možete pronaći komade nakita koji odgovaraju osobnosti vaše izabrane osobe te ukomponirati njihovu najdražu boju i stil u određeni komad nakita.

Nudi raznolikost

Bez obzira na vaš ukus ili budžet, uvijek možete pronaći ponešto za sebe ili vašeg odabranika.

Nakit odgovara svakome, bilo da je riječ o mladoj ili staroj, muškoj ili ženskoj osobi. Prsteni, ogrlice, privjesci, narukvice, naušnice i satovi – postoji ponešto za svakoga.

Lijepa prezentacija

Veliku važnost kod darivanja nakita pridajemo prezentaciji istog. Imate priliku zadiviti vaše najmilije vašom domišljatošću. Zato ovaj Božić poklonite prsten u božićnom ukrasu, zavežite ga za imelu ili stavite direktno kao ukras na vaš bor.

Faktor iznenađenja

Rijetko što ostavlja na vaše najdraže utisak kao dobivanje nakita za poklon. Iako se daruje već godinama, nikada neće izaći iz mode te će uvijek ostaviti izraz iznenađenja i oduševljenja na licima.

Ovoga Božića idealan poklon potražite u Zlatarni Emmanuel, čija posebnost je u tome što vam nudi opciju kreiranja vlastitog nakita i sudjelovanja u svakom koraku. Vašu želju i dizajn u Zlatarni Emmanuel pretvorit će u personalizirano djelo koje savršeno odgovara vašoj dragoj osobi kao individui, jer svatko zaslužuje poseban komad nakita kojim će prikazati svoju osobnost.


OCIJENI