SCHESIR Hrana za Pse i Mačke - NOVO u našoj ponudi !!!

09.04.2016. 00:00

Schesir hrana se sastoji od odabranih sastojaka i pravi je specijalitet za mačke i pse. Schesir mačja i pseća hrana je vrlo privlačna. Možete je pronaći u konzervi ili u praktičnoj vrećici.
Već od 1986. je Schesir jedna od vodećih marki prirodne mokra hrane za mačke. Slasni okusi premium proizvođača brinu za raznolikost u zdjelici i sastavljeni su od 100% prirodnih sastojaka. Svi sastojci su pažljivo odabrani, ručno su obrađeni i kuhani u vlastitom umaku. Sadržana piletina je bez hormona, riba potječe iz održivog ribolova.
Schesir Natural s rižom ne sadrži bojila i konzervanse i proizvedena je bez testiranja na životinjama. Blago obrađeni komadići mesa i ribe kao i riža čine hranu posebno probavljivom. Uz prirodne bjelančevine i hranjive tvari sadrži taurin, esencijalnu vitalnu tvari za mačke, koja potpomaže zdravlje očiju, živaca i srca.

Schesir hrana za pse je napravljena s pilećim fileom ili tunom i predstavlja hranu visoke kvalitete za odrasle pse koja ne sadrži kosti, kožu i iznutrice. Schesir pseća hrana se ne odlikuje samo svojim izvrsnim okusom iz odabranog mesa ili ribe, već je posebna radi toga što nudi zdravu i uravnoteženu prehranu. Okus, miris i konzistencija su napravljeni tako da Schesir hrana bude neodoljiva čak i izbirljivim kućnim ljubimcima. Nezasićene masne kiseline omega-3 i omega-6 (linolenska kiselina) čine Schesir hranu posebno zdravom i neophodnom za uravnoteženu prehranu.
Proizvedena je sofisticiranim tehnikama i pod strogom kontrolom kako bi se proizveli najkvalitetniji proizvodi i izuzetno privlačna hrana za pse. Proizvođač Schesir je posebno pazio pri proizvodnji ambalaže na ekološki aspekt: za proizvodnju kartonske ambalaže je korišten 80% ekološki prihvatljiv reciklirani papir!

- Nadopuna hrani za odrasle mačke i pse
- 100% prirodna: receptura bez dodataka
- Blago pripremljena: kuhana na pari i ručno obrađena
- Odabrani sastojci: sadrži samo najbolje komade ribe i mesa
- S piletinom bez dodatka hormona i ribom iz održivog ribolova u otvorenom moru
- S taurinom: potpomaže vid, živce i rad srca
- S rižom: za potporu zdrave probave
- Cruelty-free: proizvedena bez testiranja na životinjama

http://md-filtea.hr/hr/news/view/77/Schesir---super-premium-hrana-za-macke-i-pse-organskog-porijekla.html

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3760 290 01 3760 ... - klikni za broj
Fax:
Telefon:

Prikaz ostalih popusta