BRIT CARE

Objavljeno: 19.9.2018. 15:30

U ponudi imamo malu količinu BRIT CARE Adult Large Breed Lamb/Rice 12kg i
BRIT Care Junior Large Breed Lamb & Rice 12kg po promotivnoj cijeni od
339,00 kn.


Brit Care Junior Large Breed Lamb & Rice
Hipoalergijska formula za štence i mlade pse (od 3 mjeseca do 2,5 godine) pasmine velike i vrlo velike (preko 25 kg).


Brit Care Junior Large Breed - je dobro izbalansirana, lako probavljiva hrana super premium, izabranna u skladu s prehrambenim potrebama štenaca i mladih pasa velikih i vrlo velikih pasmina. Ispravan odnos i sadržaj kalcija i fosfora podržava skladan razvoj kostiju i zglobova i sprečava probleme rasta.

Izgled dlake i kože
izbalansiran omjer  između nezasićenih masnih kiselina W3 i W6 i organskom obliku cink i bakar pomaže u održavanju zdravog stanja kože i poboljšava izgled dlake.

Jačanje immunološkog sustava i zdrastvena zaštita
MOS (Mann-oligosaharidi) održavaju crijevne zdravlje, smanjaju patogenu mikrofloru u crijevima

Dobro stanje kosti i zaštita zglobova
uravnotežen odnos Ca-P, visok sadržaj glukozamine i kondroitin

Visoko iskorištenje bjelančevina
izbalansiran profil aminokiselina (idealno koncepcija proteina) omogućuje visoko iskorišćenje probavljivih proteina za tijela

Pojačanje crijevne mikroflore
frukto-oligosaharidi podržavaju rast korisnu mikrofloru u crijevima, podržavaju zdravo stanje crijeva.BRIT CARE Adult Large Breed Lamb/Rice
Hipoalergena formula za odrasle pse (od 2. godine) velikih i gigantskih pasmina (25 kg i više)


Brit Care Adult Large Breed je odlično izbalansirana, visokoprobavljiva superpremium hrana razvijena u skladu s posebnim nutricionističkim potrebama pasa velikih i gigantskih pasmina. Veliki psi zahtjevaju hranu obogaćenu posebnim nutrijentima za prevenciju probavnih problema, srčanih bolesti i oboljenja zglobova. Balansiran omjer kalcija i fosfora te visok udio glukozamina i kondroitina osiguravaju pravilnu građu koštanog sustava i zaštitu zglobova. Dodatak omega-3 i omega-6 masnih kiselina s organskim oblikom cinka i bakra pomaže održanju zdrave kože i poboljšava kvalitetu krzna. Omega-3 također štiti krvožilni sustav od ateroskleroze i osigurava nesmetanu cirkulaciju i prevenciju srčanih problema. Visok nivo vitamina E i selena u organskoj formi osigurava jak antioksidativni kompleks koji štiti staničnu membranu od slobodnih radikala (anti-age faktor). Ekstrat juke štiti crijeva i jetru od amonijaka (reducira neugodan miris stolice) te štiti hemoglobin od razgradnje.

Pažljiv izbor hipoalergenih sastojaka spriječava pojavu alergijske reakcije i intolerancije na hranu.

Brit Care hrana ne sadrži soju, govedinu, svinjetinu, kukuruz, pšenicu, niti GMO. Brit Care hrana nije i neće biti testirana na laboratorijskim životinjama. Proizvodi se od svježih sirovina iz EU te janjetine podrijetlom s Novog Zelanda.