OCIJENI

PRVA HRVATSKA SUPER PREMIUM HRANA ZA PSE

Objavljeno: 12.11.2021. 19:03

CANIBIS SUPER PREMIUM SUHA HRANA ZA PSE

Prva Hrvatska potpuna hrana za pse obogaćena konopljom.

Canibis je super premium hrana za odrasle pse koja je nastala kao rezultat dugogodišnjeg rada, razvoja i istraživanja. Hrana sadrži sve potrebne sastojke za zdrav život vašeg ljubimca.

Canibis je prva hrana u svijetu koja ima dodatak konoplje (cvijet, list, proteine i hladno presano ulje konoplje) te pozitivno utječe na
koncentraciju, stres, zdravlje zglobova, tetiva, kosti, smanjuje kolesterol, regulira krvni tlak.

Također Canabis je i prva hrana u svijetu koja u svom sastavu ima ekološki uzgojene sirovine sa slavonskih polja, te prva i jedina hrana u svijetu koja ima kompletan spektar omega masnih kiselina 3-6-9 koje održavaju zdravlje kože, dlake, probavni trakt, stabilnost organizma, opću stabilnost te blagotvorno utječe na srce i krvožilni sustav.

Canibis sadrži:

• 3 izvora proteina koji se zbog svog sastava postepeno probavljaju pojedinačno

• proteine životinjskog porijekla, zatim bjelančevine iz povrća i voća te bjelančevine biljnog porijekla

• omega 3, 6 i 9 masne kiseline koje imaju blagotvoran učinak na srce i krvožilni sustav, kao i na kvalitetu kože i dlake.

Svojim jedinstvenim sastavom Canibis je najsloženija namirnica na tržištu, rezultat dugogodišnjeg rada, razvoja i istraživanja hrvatskih stručnjaka na području proizvodnje zdrave i funkcionalne hrane.

Canibis je vrhunska hrana za pse svih pasmina i dodatak prehrani u jednom proizvodu. Proizvedena je u potpunosti od prirodnih sastojaka, bez dodatnih aroma, bojila ili aditiva.

OCIJENI