OCIJENI

KATTOVIT hrana za mačke

                                                           
Kattovit je specijalna hrana za mačke koja je znanstveno razvijena. Ova hrana selektivno djeluje protiv određenih bolesti, kao što su bubrežne ili srčane bolesti ili problemi s težinom. Izvrstan okus Kattovit hrane osigurava visoko prihvaćanje kod mačaka.

Kattovit Renal Pouch 85 g je posebna hrana za mačke s oboljenjima bubrega, smanjeni udio bjelančevina, kalijev citrat kao profilaksa protiv mokraćnih kamenaca, smanjeni udio fosfora i natrija, bogata taurinom.


Kattovit Renal Pouch je posebna hrana za mačke koje pate od oboljenja bubrega. Ona se ne pojavljuju samo zbog prethodnih bolesti, nego mogu biti i posljedica uzgoja, utjecaja okoliša ili krive prehrane. Kao mjera prevencije je važno da mačka uzima dovoljno tekućine. Kod prethodno opterećenih životinja prehrana s visokim udjelom bjelančevina može pridonjeti pojavi zatajenja bubrega. Kattovit Renal Pouch stoga ima smanjeni udio bjelančevina, dok se odlučujuća količina energije ne mijenja. Obroci imaju povišeni udio kalorija za pokrivanje potreba za energijom mačke. Kalorije ne potječu iz životinjskih izvora. Kalijev citrat dodatno pomaže u održavanju pH-vrijednosti urina u neutralnom, manje kiselom rasponu. Tako profilaktički djeluje protiv nastajanja mokraćnih kamenaca (oksalatnih kamenaca / oksalatnih kristala). Udio fosfora kao i udio natrija su smanjeni u ovoj hrani za mačke. Esencijalni taurin kao i ostali važni vitamini i minerali daju hrani uravnoteženi prehrambeni profil, koji opskrbljuje mačku sa svime što joj je potrebno za aktivan i vitalan život.

Karakteristike proizvoda u pregledu:

 • Posebna mokra hrana za mačke s oboljenjima bubrega
 • Niski udio bjelančevina: niski udio životinjskih bjelančevina za zaštitu bubrega
 • Energija koja ne potječe iz životinjskih izvora
 • S kalijevim citratom: za neutralan, manje kiseli urin, kao profilaksa protiv mokraćnih kamenaca (oksalatni kamenci)
 • Smanjeni udio fosfora i natrija
 • S taurinom: za zdravi rad srca i snažan vid
 • S važnim vitaminima i mineralima: za uravnoteženu i potpunu prehranu
Okusi: govedina, piletina i puretina.

Kattovit Urinary Pouch 85 g je posebna hrana za mačke, koje su sklone oboljenjima donjih mokraćnih puteva (FLUTD), za sprječavanje struvitnih kamenaca sa smanjenim udjelom magnezija, s kiselim DL-metioninom & kalcijevim sulfatom.


Receptura Kattovit Urinary Pouch je prilagođena potrebama mačaka koje su sklone oboljenjima donjih mokraćnih puteva. Česta bolest kod mačaka, FLUTD (Feline Lower Urinary Tract Disease), često uzrokuje i nastanak struvitnih kamenaca. Posljedična oboljenja bubrega pri tome nisu rijetkost. Smanjeni udio magnezija u hrani smanjuje i njegov udio u urinu, pri čemu se djeluje protiv nastanka struvitnih kamenaca. Osim toga DL-metionin u kombinaciji s kalcijevim sulfatom održava urin u lako kiselom stanju (pH-vrijednost 6,4). Kako struvitni kamenci nastaju samo u alkalnom urinu, njihov nastanak se može i tako zaustaviti. Esencijalni taurin kao i kvalitetni vitamini i minerali zaokružuju ovu posebno kvalitetnu posebnu hranu.

Karakteristike u pregledu:

 • posebna mokra hrana za mačke, koje su sklone oboljenjima donjih mokraćnih puteva (FLUTD)
 • idealna kao profilaks protiv struvitnih kamenaca
 • smanjena količina magnezija: sprječava nastanak magnezijskih struvitnih kamenaca
 • s DL-metioninom & kalcijevim sulfatom: zakiseljuju urin za smanjivanje pH-vrijednosti
 • s taurinom: esencijalne aminokiseline za jaki vid i zdravi rad srca
 • važni vitamini i minerali: za uravnoteženu i potpunu prehranu
Okusi: piletina, teletina i losos.

OCIJENI