OCIJENI

KATTOVIT GASTRO ZA MAČKE

Objavljeno: 28.9.2017. 16:46

Kattovit Gastro Pouch 85g je posebna hrana za mačke s gastrointestinalnim problemima, lako probavljivi izvori bjelančevina, niski udio masnoća, niski udio sirovih vlakana, povišeni udio elektrolita, s lako probavljivom rižom.

                          
                                         s puretinom i rižom                                  s patkom i rižom


Kattovit Gastro Pouch mokra hrana je posebna dijetna hrana za mačke s oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Ona se očituju u simptomima kao povraćanje, probavne smetnje ili čak zatvor. Da se probavni trakt ne bi dodatno opteretio, ova hrana sadrži samo lako probavljive izvore bjelančevina, koje unatoč tome sadrže dovoljno energije. Sa smanjenim udjelom sirovih vlakana kao i niskim udjelom masnoća se gastrointestinalni trakt dodatno rasterećuje. Ova hrana je također odlično prilagođena kao postoperativna prehrana oslabljelih mačaka. Da bi se izjednačio nedostatak minerala i soli kroz povišeni gubitak tekućina, ova hrana ima povišeni udio elektrolita. Esencijalni taurin kao i ostali važni vitamini i minerali nude mački uravnoteženi prehrambeni profil i opskrbljuje ju sa svime što joj treba.

Karakteristike proizvoda u pregledu:

  • Dijetna hrana za mačke s gastrointestinalnim smetnjama
  • Idealna čak i u regeneracijskoj fazi nakon operacija kao lako probavljivi obrok
  • S probavljivim izvorima bjelančevina: lako probavljive životinjske bjelančevine kao izvori energije
  • Smanjeni udio sirovih vlakana i masnoća: za rasterećenje probavnog trakta
  • Povišeni udio elektrolita: za izjednačavanje gubitka tekućine
  • S taurinom: za snažno srce i dobar vid
  • S vitaminima i mineralima: za uravnoteženu i potpunu prehrana
Kattovit je specijalna hrana za mačke koja je znanstveno razvijena. Ova hrana selektivno djeluje protiv određenih bolesti, kao što su bubrežne ili srčane bolesti ili problemi s težinom. Izvrstan okus Kattovit hrane osigurava visoko prihvaćanje kod mačaka. Kattovit bi se trebala davati samo nakon savjetovanja s Vašim veterinarom. Osim toga trebate Vašu mačku voditi na redovite kontrole kod veterinara. Ako se zdravstveno stanje Vašeg ljubimca pogorša tijekom davanja hrane, morate odmah potražiti savjet veterinara.

OCIJENI