OCIJENI

Exclusion Mediterraneo

Objavljeno: 17.7.2021. 10:15


EXCLUSION MEDITERRANEO
Exclusion Mediterraneo je linija hrane monorpoteinske formule proizvedene od dehidriranih životinjskih sastojaka, bez glutena i s prirodnim antioksidansima.

Hrana se razlikuje po svojoj namjeni prema veličini pasmine, starosti i aktivnosti a sadrži sastojke poput maslinovog ulja, rajčice, nara, lucerne i cikorije.

Mediterraneo Monoprotein je linija cjelovite i uravnotežene hrane, formulirane s jednim dehidriranim izvorom životinjskih proteina. Uz već uspostavljene izvore bjelančevina, dehidrirana govedina također je prvi put uključena u asortiman. Hrana ne sadrži kukuruz, pšenicu i soju, ali zahtijeva prisutnost samo jedne visokokvalitetne plemenite žitarice: riže. Jednostavni recept u kojem se koristi samo jedan jedini dehidrirani izvor životinjskih bjelančevina, ograničava rizik od intolerancije na hranu.

RIŽA, plemenita žitarica, koristi se zato jer je među svim žitaricama, najprobavljivija. Njen škrob najbolje upija želučane sokove, lako probavljiva, ne sadrži gluten i ima najmanji potencijal da bude alergen.

SAMO VRHUNSKO KVALITETNI SASTOJICI - Da bi zadovoljili posebne prehrambene potrebe kućnih ljubimaca, koriste samo najbolje, prirodne sastojke, postojane kvalitete i pažljivo odabrane. Hrane Exclusion Mediterraneo NE sadrže pileću masnoću, pšenicu, soju ni kukuruz.

KONZERVANSI - SAMO PRIRODNI - Sva hrana je prirodno sačuvana zahvaljujući tokoferolu (vitamin E) i ekstratu ružmarina.


OCIJENI