OCIJENI

DODATAK PREHRANI ZA ZDRAVE ZUBE I DESNI

Objavljeno: 31.5.2021. 19:20

100% prirodan i učinkovit proizvod s organskim aktivnim sastojkom, ProDen PlaqueOff je dodatak prehrani u prahu za oralnu njegu kod pasa i mačaka.  Pomaže u održavanju svježeg daha i čistih zubi - od štenaca i mačića do starijih kućnih ljubimaca – na siguran i jednostavan način.ProDen PlaqueOff proizvod jedinstven je jer djeluje putem krvožilnog sustava. Sprječava lijepljenje zubnih naslaga za zube te pomaže omekšati naslage kamenca. Poboljšanja su vidljiva već od 3. tjedna primjene s kontinuiranom uporabom.

Prvi znak poboljšanja oralnog zdravlja te učinkovitosti protiv zubnih naslaga i kamenca je nestanak lošeg zadaha.  U drugoj fazi, postojeći kamenac s vremenom omekšava i otpada – može se ukloniti pomoću nokta. Nijedan sastojak nije dodan kako bi se prikrio zadah (npr. metvica, eukaliptus, itd.), što bi sakrilo postojeće probleme i mogao bi ih pogoršati.

  •    ProDen PlaqueOff je 100% prirodni proizvod koji sadrži posebnu vrstu algi patentiran u cijelom svijetu
  •    Blagotvorni učinci na higijenu zubi klinički su dokazani
  •    ProDen PlaqueOff preporučuju veterinari i prodaje se u više od 50 zemalja


Posebno odabrana vrsta alge: Ascophyllum nodusum
Rastući u zemlji ponoćnog sunca, alga Ascophyllum nodusum, izložena ekstremnim uvjetima okoliša, zimskog mraza i svjetlosti tijekom ljetnih mjeseci, prirodno razvija i akumulira neke važne spojeve - što rezultira proizvodom izuzetno visoke kvalitete. Djeluje kroz slinu gdje sprječava stvaranje novih naslaga i omekšava postojeći kamenac. Rezultat - vidljiv u obliku bjeljih, čišćih zubi i svježijeg daha - obično se vide u roku od 3 do 8 tjedana, uz kontinuiranu upotrebu. Učinak se može vidjeti sve dok se proizvod koristi.

Swedencare AB posjeduje patent za uporabu alge Ascophyllum nodosum u proizvodima za oralno i dentalno zdravlje. Da bi se postigao maksimalan učinak, sigurnost životinja i minimalan utjecaj na okoliš, glavni sastojak ProDen PlaqueOff-a prikuplja se s posebno odabranih mjesta duž atlantske obale Norveške - izvan Arktičkog kruga, na jednom od najčišćih mjesta na Zemlji. Da bi se postigla najviša kvaliteta, alge se beru jedinstveno razvijenim postupkom i s naprednom tehnologijom i opremom koja ostavlja okoliš potpuno netaknutim. Swedencare je, zajedno s dobavljačem, razvio naknadnu obradu koja je rezultirala proizvodom s najvećim mogućim učinkom na oralno zdravlje.

OCIJENI