OCIJENI

AKCIJA! BEWI DOG ADULT BASIC RICH IN POLUTRY 12,5 kg - SNIŽENJE 30%

AKCIJA! BEWI DOG ADULT BASIC RICH IN POLUTRY 12,5 kg - SNIŽENJE 30% (hrana za odrasle pse s okusom peradi).


Bewi Dog premium hrana za psa

BEWI DOG se bazira na jednostavnoj ali važnoj spoznaji: prehrambene potrebe pasa utvrđene su primarno prema njihovoj veličini. Isto tako vrhunskom sportašu potrebna je hrana bogatija bjelančevinama da bi postigao što bolje rezultate, dok osobe manjih tjelesnih aktivnosti moraju reducirati bjelančevine u svojoj prehrani, kako bi održale svoju idealnu težinu.
 
Kao logičnu posljedicu, usavršili su koncept proizvoda za pse, uzimajući u obzir starost i stupanj aktivnosti. Također u njihovoj ponudi dostupne su i posebne vrste hrane za teška životna razdoblja kao npr.poslije bolesti, za pretile pse ili one sklone alergijama. U suradnji sa uspješnim uzgajivačima i trenerima, vetrinarima i nutricionistima, njihovi proizvodi stalno se poboljšavaju. Istraživanja u nezavisnim institutima, kontrola sirovina u tvorničkim laboratorijima osiguravaju visoku kvalitetu njihovih proizvoda.

Novi Vital-kompleks
U prošlosti ljudi su bili zadovoljni kada je hrana jednostavno zadovoljavala osnovne prehrambene potrebe. Ali za njih, kao proizvođača vrhunske hrane za pse, to nije dovoljno! Cilj im je da omoguće Vašem četveronožnom ljubimcu vrhusku fizičku kondiciju, te dug i zdrav život. Tako ćete i Vi moći dulje uživati u njegovom društvu - bez obzira da li je to sportski pas ili kućni ljubimac za kraće šetnje. Pogled na dugovječnost, vitalnost i snagu, stupanj aktivnosti ili kondiciju psa, zahtjeva djelotvoran koncept prehrane sa svim neophodnim sastojcima. S takvom filozofijom, usavršili su BEWI-VITALKOMPLEKS, s kojom se njihova hrana razlikuje od ostalih po optimalnom izvoru zdravlja i aktivnosti.

Vital-kompleks se fokusira na sljedećim područjima:
  • Zaštita kože i dlake
  • Obrana imuniteta
  • Crijevna flora i probavljivost                   
  • Izgradnja kostura i mišiča
  • Pomoć u radu bubrega i metabolizmu
štiti kožu i dlaku
visoka probavljivost
optimalna crijevna flora
jača imunološki sustav
pomaže izgradnju kostura
snažniji mišići
izbalansirana prehrana
visoki udio riže

OCIJENI