OCIJENI
Adresa: Ilica 94
10000 Zagreb
Telefon:
01 3760 290 01 3760 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.md-filtea.hr
http://hr-hr.facebook.com/pages/Pet-Shop-Pokupec/311513178872071

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-20
sub: 8-15
Djelatnosti: Veterinar, veterinarska ambulanta
Pet shop
Kućni ljubimci - šišanje, njega
Ključne riječi: pet shop, veterina, ljekarna, kućni ljubimci, hrana za pse, hrana za mačke, njega ljubimaca, sredstva protiv nametnika, buha, krpelja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

VETERINARSKA LJEKARNA FILTEA - O nama

Prije više od pola stoljeća, poznati zagrebački obrtnik Nikola Pokupec (1908-1984) počeo je poslovati kao torbar i remenar u Ilici 94. S vremenom, postao je prvi obrtnik u Zagrebu koji je izrađivao ovratnike i vodilice za pse. Bio je ispred svog vremena, te su se u njegovoj obrtničkoj radnji već 80-ih godina, puno prije pojave prvih pet shopova, mogli naći „Bayerovi“ ovratnici, sprejevi i šamponi protiv buha i krpelja, četke i češljevi, prvi radni povodnici, brnjice za radne pse...

Početkom 1994. godine, njegov unuk „odriče se“ kožne galanterije i pretvara staru obrtničku radnju u pet shop „Pokupec“, mali dučančić s puno ljubavi prema ljubimcima i susjedima koji ga posjećuju. U 30-ak godina puno se toga u susjedstvu promijenilo, no mi smo još uvijek na istom mjestu.

Naša vedra ekipa Vam još nije dosadila, a iz dana u dan dajete nam sve veće priznanje, na čemu smo Vam zahvalni, te ćemo se i ubuduće truditi udovoljiti Vašim, tj. zahtjevima Vaših ljubimaca.

Veselimo se Vašem posjetu...

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
12.01.2022. 16:22 | KORISNIK: ivana.strlek

Dućan sa super hranom i opremom, sve što vašem ljubimcu treba.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI