OCIJENI
Adresa: TOMAŠIĆEVA 8
10000 ZAGREB
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 4854 725 01 4854 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.goldi-vet.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-20
sub: 9-12
Djelatnosti: Veterinar, veterinarska ambulanta
Kućni ljubimci - šišanje, njega
Ključne riječi: veterinar - zaštita od krpelja i buha - cjepljenje kućnih ljubimaca - bjesnoća - operacija malih životinja - čišćenje zubnog kamenca - oftalmološki pregled - kardiološki pregled - ginekološki pregled - dermatološki pregled
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Veterinarska ambulanta- o nama

Veterinarska ambulanta Goldi jedna je od prvih privatnih ambulanti u Zagrebu, s višegodišnjim iskustvom u dijagnosticiranju i liječenju bolesti svih vrsta kućnih ljubimaca. Moderno uređen prostor u Tomašićevoj ulici, ugodna atmosfera te visokoobrazovan i stručan kadar, godinama privlače brojne vlasnike kućnih ljubimaca od kojih su mnogi i osobe iz javnog života. Uz dvije vlasnice, doktoricu znanosti Silviju Rakočević i doktoricu znanosti Tatjanu Šoban, u ordinaciji su zaposlena još dva veterinara i tehničarka.

Svi su veterinari jedan dio svojeg stručnog usavršavanja proveli u inozemstvu. Brzo dolaženje do dijagnoza i time uspješnije i brže liječenje, zahvaljujemo brojnim vrstama dijagnostičkih metoda. Ovdje se obavljaju i sve vrste operativnih zahvata (ortopedija, porodiljski zahvati) te stomatološki i oftalmološki zahvati. U našoj ordinaciji vlasnici pasa i mačaka mogu dobiti i stručne savjete iz područja psihologije i odgoja kućnih ljubimaca.

Uz uistinu velik izbor kvalitetne hrane te kupanje i šišanje svih vrsta kućnih ljubimaca, vlasnici dobivaju cjelokupnu uslugu na jednome mjestu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI