Adresa: Dr. Ante Sercera 84
10000 Zagreb
Mobitel:
091 5166 707 091 5166 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-petak : 9-17 h
Djelatnosti: Sportska oprema
Sportski tereni
Ključne riječi: automatska kuglana - bowling - prodaja kuglana - servis kuglana - dijelovi za kuglane - prodaja čunjeva - kuglanje -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu ARX BOWLING.

Djelatnost nam je prodaja i servis svih vrsta kuglana , bowling i prodaja čunjeva.

Američka kuglana - BOWLING
Zbog svoje jednostavnosti i prilagodljivosti za sve uzraste danas je postao jedan od najmasovnijih i najpopularnijih oblika zabave (obiteljskog druženja) i sportske aktivnosti. Igrati se mogu djeca od 5 godina te stariji ljudi.
Kugle su različitih težina, počevši od onih najlakših za djecu, pa sve do onih težih za profesionalce. Razlika između bowlinga i kuglanja: Bowling broji 10 slobodnih čunjeva dok kuglanje ima 9 čunjeva što vise od špagu.

Bowling kugle su veće i imaju rupe za prste, te su različitih težina i prilagodljive svima.
Klasično kuglanje ima manje kugle i sve su uglavnom iste boje i težine (postoje i one za djecu koje su manjeg promjera i težine).

Kuglanje - Kuglanjem se uglavnom bave osobe koje su članovi nekog kluba te su fizički i kondicijski spremni. To je isključivo sport.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5166 707 091 5166 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.