OCIJENI

Tražite restoran s mesnim BBQ specijalitetima i domaćim namirnicama?

Objavljeno: 19.6.2020. 16:38

Mesni specijeliiteti su pioniri kad riječ o popularnim jelima na ovim prostorima. Iz tog razloga ne čudi što je najveći broj restorana u Zagrebu specijaliziran upravo za ovakvu vrstu jela. U tako bogatoj ponudi, Zagrepčanima može biti pravi izazov pronaći mesni restoran koji se ističe.

Svi ljubitelji mesnih delicija svjesni su kako je osim odabira kvalitetnog mesa, način njegove pripreme ključan korak za postizanje najboljih aroma. Stoga danas možemo naići na niz načina uz koje se može poboljati okus mesa. No, jedan se način dokazao kao najboljom metodom koji uživanje u mesu podiže na novu razinu. Riječ je o uporabi “smokera”. Ove dimljene peći su u kratkom vremenu postale prava senzacija među Hrvatima, jer se pomoću njih može postići nevjerojatno mekano meso u kojemu će uživati i najzahtjevnija nepca.

BBQ “smoker” predstavlja jedinstvenu filozofiju pripreme hrane. BBQ je proces termičke obrade na temperaturama i pod utjecajem dima i vlage koji meso tretiraju na specifičan način. Zbog ovakvog procesa i funkcionalnosti “smokera”, specijalizirani restorani su u mogućnosti gostima ponuditi vrhunske specijalitete koji se okusom značajno razlikuju od svih drugih načina pripreme mesa.

No, kvalitetna priprema hrane mora ići pod ruku i s kvalitetnim namirnicama. Stoga je posebno važno koristiti kvalitetno meso kontroliranog porijekla.

Iz brojnih zagrebačkih restorana koji garantiraju vrhunski jelovnik, jedan se restoran ipak uspio izdvojiti, a to je Smokeraj. Smješten u samom centru Zagreba, ovaj je restoran lako dostupan svim građanima, a svojom jedinstvenom ponudom oduševit će sve zaljubljenike u mesne delikatese.

Svi koji su u potrazi za potpuno novim gastro-iskustvom u Zagrebu, a pritom su im mesne delicije favoriti na jelovniku, Smokeraj je idealno mjesto za hedonizam. Osim ljubavi i poznavanja kvalitetne pripreme mesa, Smokeraj u svojim burgerima ima sireve proizvedene od strane obiteljsko poljoprivrednog gospodarstva, a to su Škripko, Dimko i Biljko. Uz tako kvalitetne namirnice, priprema mesnih jela i dodataka u Smokeraju poprima zavidnu razinu. Ali to nije sve, imaju i mogućnost narudžbe online i uz to dostave. Tako možete uživati u mesnim specijalitetima u svim prigodama i na svim lokacijama.

OCIJENI