OCIJENI

O nama

Objavljeno: 18.11.2019. 12:22

Ugodan, topli prostor koji objedinjuje ponudu kavane, bistroa i lounge bara - mjesto na kojem možete popiti najbolju kavu, kušati jela pripremljena od svježih namirnica s obližnjeg Dolca, a navečer se opustiti uz zabavni sadržaj.

Riječ je o Johannu Francku, nasljedniku otmjene „starogradske dame“ Gradske kavane, koji se novim konceptom i programskim sadržajem obraća široj urbanoj publici.

Kako bi naši gosti uvijek mogli uživati Johann Franck radi cijeli dan, sedam dana u tjednu i tako prati novi ubrzani i urbani tempo života.Preuređeni prostor u Bauhaus stilu zadržava stari izgled kavane u kombinaciji sa suvremenim arhitektonskim rješenjima, a kroz probrane elemente svjedoči o bogatoj povijesti grada Zagreba te značaju i tradiciji zagrebačkih kavana.

Johann Franck poseban je i po tome što gosti mogu uživati u izboru mljevenih kava pripremljenih na način kako se kuhaju u domaćinstvu.Novi koncept kavane temelji se na revitalizaciji uloge i statusa koji je ova kultna zagrebačka lokacija nekada uživala kao centar društvenog života grada.

Nova ponuda i program osmišljeni su u duhu modernoga vremena i suvremenoga načina zabave; urbani, zabavni i kulturni sadržaj koji uključuje „live“ koncertne i DJ nastupe, plesnjake, izložbe, promocije knjiga, projekcije klasičnih filmova i tematske večeri.
Organiziramo zabavu svih vrsta,i garantiramo inovativnost i kreativnost u kreiranju programa svakog korporativnog eventa.

Za više informacija posjetite našu Facebook stranicu i kontaktirajte nas s povjerenjem!

OCIJENI