OCIJENI
Adresa: Trg bana Josipa Jelačića 9
10000 Zagreb
Mobitel:
091 5377 152, 091 7838 153 091 5377 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://johannfranck.hr/
http://www.facebook.com/johannfranck.zg/
http://www.instagram.com/johannfranck/?hl=en

Radno vrijeme

:
Restoran: pon-sub: 8 - 00h, ned: 09-12h Club: pon-čet: 8-2h, pet i sub 8-4h ned: 9-2h
Djelatnosti: Restoran, konoba, pizzeria
Caffe bar, kavana, pivnica, pub
Disko, noćni klub
Ključne riječi: caffe bar - restoran Zagreb - club - organizacija svih vrsta evenata za firme - eventi - bistro - a la carte - doručak - Zagreb - najbolja kava u gradu - smoothie - organizacija domjenaka - vrhunska vinska karta - organizacija evenata - organizacija korporativnih evenata
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Ugodan, topli prostor koji objedinjuje ponudu kavane, bistroa i lounge bara - mjesto na kojem možete popiti najbolju kavu, kušati jela pripremljena od svježih namirnica s obližnjeg Dolca, a navečer se opustiti uz zabavni sadržaj.

Riječ je o Johannu Francku, nasljedniku otmjene „starogradske dame“ Gradske kavane, koji se novim konceptom i programskim sadržajem obraća široj urbanoj publici.

Kako bi naši gosti uvijek mogli uživati Johann Franck radi cijeli dan, sedam dana u tjednu i tako prati novi ubrzani i urbani tempo života.Preuređeni prostor u Bauhaus stilu zadržava stari izgled kavane u kombinaciji sa suvremenim arhitektonskim rješenjima, a kroz probrane elemente svjedoči o bogatoj povijesti grada Zagreba te značaju i tradiciji zagrebačkih kavana.

Johann Franck poseban je i po tome što gosti mogu uživati u izboru mljevenih kava pripremljenih na način kako se kuhaju u domaćinstvu.Novi koncept kavane temelji se na revitalizaciji uloge i statusa koji je ova kultna zagrebačka lokacija nekada uživala kao centar društvenog života grada.

Nova ponuda i program osmišljeni su u duhu modernoga vremena i suvremenoga načina zabave; urbani, zabavni i kulturni sadržaj koji uključuje „live“ koncertne i DJ nastupe, plesnjake, izložbe, promocije knjiga, projekcije klasičnih filmova i tematske večeri.
Organiziramo zabavu svih vrsta,i garantiramo inovativnost i kreativnost u kreiranju programa svakog korporativnog eventa.

Za više informacija posjetite našu Facebook stranicu i kontaktirajte nas s povjerenjem!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5377 152, 091 7838 153 091 5377 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI