OCIJENI
Adresa: Gajeva 37
10000 Zagreb
Telefon:
01 4921 111 01 4921 ... - Klikni za broj
Mobitel:
091 5147 194, 099 2288 222, 098 228 820 091 5147 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.pogrebnik.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h
sub-ned: 8-12h
0-24h na brojeve telefona
Djelatnosti: Pogrebne usluge
Ključne riječi: pogrebne usluge - pogrebnik - prodaja pogrebne opreme - lijesovi i urne - izrada osmrtnice - prijevoz pokojnika- organizacija sprovoda - organizacija pogreba - organizacija sahrane - kompletno organiziranje pogreba - pogrebno poduzeće - pogrebne usluge - cvijeće za sprovod - glazba za sahranu - urna - lijes
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Pogrebnik d.o.o organizacija pogrebnih usluga osnovana je davne 1981. godine, sa sjedištem u Zagrebu, Gajeva 37. Kroz dugi niz godina profesionalnog poslovanja stekli smo ne samo mnoge korisnike usluga već i prijatelje.

U bolnim trenutcima za obitelj i prijatelje nastojimo sve vezano uz organizaciju pogreba obavljati umjesto njih, kako bi se oni na miran i dostojanstven način oprostili od svojih najmilijih.

Zbog dugogodišnje tradicije, poslovne odgovornosti te izuzetne reputacije blisko surađujemo s raznim veleposlanstvima, ambasadama i obiteljima preminulog iz drugih, dalekih zemalja i kontinenata. U takvim slučajevima besprijekorno rješavamo sve zadane formalnosti.

Od patologije, carine, organizacije avioprijevoza, kontaktiranja obitelji u domicilnom boravištu. Pisane i usmene pohvale u znak zahvalnosti dodatni su nam poticaj za plemenit i profesionalan odnos s tugujućima.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI