OCIJENI
Adresa: Dalmatinska 15
10 000 Zagreb
Telefon:
01 4848 735 01 4848 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.samsa.com.hr/kontakt/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-17h
Djelatnosti: Plesna škola, glazbena škola, umjetnička škola
Edukacija i obrazovanje za djecu
Ključne riječi: ples - ritmika - plesno-ritmički odgoj za djecu - Zagreb - predškolski uzrast - vrtići - razvoj mentalnih i motoričkih sposobnosti za djecu - plesne predstave - kreativne radionice - plesni odgoj - vrtić
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Plesni studio SAM-SA već drugu školsku godinu provodi program plesne kulture uređen kao udruga.
Prethodnih osamnaest godina isti program provodili smo ustrojeni kao tvrka Samsa d.o.o.

Koristimo kreativne, djeci primjerene principe i metode rada. Provodimo program koji se oslanja na dugogodišnje iskustvo u plesnom odgoju i obrazovanju proizašao je iz tradicije Škole suvremenog plesa Ane Maletić. Na taj način omogućavamo djeci kontinuitet plesnog školovanja u toj poznatoj zagrebačkoj umjetničkoj školi.Cilja rada, koji se ostvaruje kroz odgovarajuće zadatke i principe, prvenstveno je razvijanje dječje kreativnosti kroz plesni odgoj kao oblik umjetničkog odgoja. To područje ujedno omogućava i transfer znanja, odnosno učenje drugih sadržaja kroz pokret i ples.

Ova vrsta odgojno-obrazovnog procesa usmjerena je na svako dijete, bez obzira na razinu predznanja, vještine, sposobnosti i umjetničke sklonosti. Temelji se na sposobnostima i mogućnostima na individualnoj i prirođenoj razini. Važna je njegova inkluzivna kategorija, jer čak niti tjelesna ograničenja ili hendikepi ne isključuju mogućnost i sposobnost plesne kreativnosti.Zadatak je svakom djetetu dati priliku da razvije sve svoje tjelesne, mentalne i kreativne potencijale. Plan i program rada odobren je od Agencije za odgoj i obrazovanje te Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4848 735 01 4848 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI