OCIJENI
Adresa: Avenija Dubrovnik
10000 Zagreb
Telefon:
01 6052 700 01 6052 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.msu.hr/
http://www.facebook.com/MSUzagreb/
http://www.instagram.com/msuzagreb/

Radno vrijeme

:
Muzej: uto – ned: 11 – 18h, sub: 11 – 20h, pon i praznici: zatvoreno Muzejski dućan: uto – ned: 11- 18h, sub: 11- 20h, pon i praznici: zatvoreno
Djelatnosti: Muzej, galerija, atelje
Muzej, umjetnine
Ključne riječi: muzej - izložba - galerija - umjetnost - suvremena umjetnost - ples - predstava - kino projekcija - predstava za djecu - filmska umjetnost - projekcija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranice Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu!

Muzej suvremene umjetnosti Zagreb je živo mjesto stvaranja, izlaganja, interpretiranja i čuvanja suvremene umjetnosti u svim njezinim pojavnostima.

Cilj mu je poticati i njegovati razumijevanje suvremene umjetnosti stručnim, inovativnim i edukativnim korištenjem izložaba i zbirki, omogućujući najrazličitijim grupama posjetitelja učenje, kreativnost i jedinstven doživljaj.

Kao multiprogramska ustanova posreduje baštinu i suvremenu scenu, od vizualnih preko izvedbenih do filmske umjetnosti, te je tako čini aktivnim i kritičkim dijelom zajednice.Muzej suvremene umjetnosti, ponajprije, nastoji biti javni i autonomni prostor u kojemu se svakodnevno testiraju i propituju kategorije društvene angažiranosti, odgovornosti i jednakih mogućnosti za sve.

Neposrednom komunikacijom s umjetnicima i publikom, uvažavanjem njihova iskustva dovedimo u pitanje dostignuto da bismo se mogli mijenjati i osnaživati.

Za više informacija posjetite našu Web ili Facebook stranicu. 

Veselimo se vašem dolasku! 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI