OCIJENI

Microneedling tretmani uz Arkana serume

Objavljeno: 24.10.2019. 13:52

Terapija mikroiglicama za brzo, sigurno i učinkovito pomlađivanje kože i uklanjanje najčešćih nedostataka i nesavršenosti.

EndermoSpa centar u svojoj ponudi ekskluzivno je predstavio nove microneedling tretmane u kombinaciji s tehnološki naprednim Arkana serumima, trenutačnim svjetskim hitom u tretmanima borbe protiv starenja.

Microneedling tretmani izvode se u sterilnom okruženju i potpuno su sigurni za klijentice, gotovo bezbolni, a rezultati su vidljivi odmah. Različite dubine do kojih iglice dolaze omogućuju tretiranje svih tipova kože, čak i one izrazito osjetljive.Sam tretman izrazito stimulira proizvodnju kolagena, jednog od najvažnijih proteina kad je u pitanju ljepota i zdravlje kože. S godinama koje prolaze organizam proizvodi sve manje kolagena, a microneedling tretman snažno stimulira njegovu ponovnu proizvodnju. Zbog obnovljenog kolagena koža ponovno postaje zategnuta, učvršćena i mladolika. Osim proizvodnje novog kolagena, microneedling tretmani snažno povećavaju prokrvljenost i oksigenaciju kože te omogućuju dublje prodiranje specifičnih seruma koji su namijenjeni rješavanju određenih problema na koži.

U EndermoSpa centru uz microneedling tretmane koriste se serumi iz Arkana linije. Arkana je svoju izrazitu popularnost u svijetu postigla svojim visoko tehnološki razvijenim serumima s izrazito snažnom koncentracijom aktivnih sastojaka. Linija je rezultat najnovijih otkrića u farmaciji, biokemiji, biologiji i kozmetologiji i svoje je mjesto pronašla u centrima ljepote koji svojim klijentima žele dati brze i vidljive rezultate u procesima regeneracije i pomlađivanja kože. Zbog visoke koncentracije aktivnih sastojaka ova linija jedina se po svojim rezultatima približila i mnogo invazivnijim tretmanima pomlađivanja u estetskoj medicini, bez neželjenih učinaka i bez opasnosti za klijente.

Tretmani mikroiglicama postali su savršen izbor za nekirurško pomlađivanje lica, a u kombinaciji s visokokoncentriranim serumima u mogućnosti su rješavati gotovo sve probleme svakog tipa kože – bore i linije, opuštenu kožu lica, diskoloracije, ožiljke, proširene pore i strije.  opadanje kose, bore i linije strije. Rezultat Arkana microneedling tretmana pomlađeno je lice zdravog i odmornog izgleda.

Arkana serumi – savršena nadopuna Microneedling tretmana

Arkana serumi sa svojom snažnom koncentracijom aktivnih sastojaka savršena su nadopuna svakog tretmana mikroiglicama, ali i tretmana mezoterapije, mezoterapije bez igle i ultrazvučnih tretmana lica. Izrazito učinkoviti Arkana serumi daju rezultate u najčešćim problemima kože zbog kojih klijenti dolaze u centre ljepote i dermatološke klinike:

  • Anti-age tretmani
  • Foto-starenje kože
  • Diskoloracije kože
  • Ožiljici
  • Smanjenje bora i linija
  • Sužavanje pora

OCIJENI