OCIJENI

Otkrivamo zašto želite instalirati video portafone

Objavljeno: 13.7.2021. 14:35

Sigurnost nas i naših bližnjih naš je prioritet, a i osiguranju sigurnosti svakako nam pomaže i tehnologija. Tehnologija se zavukla u svaku poru našega života, a često to mislimo u vrlo pozitivnom kontekstu. Danas je nezamislivo ne znati što se događa s nama bliskim osobama i naša se zabrinutost time smanjuje. Čak i unutar našega doma postoje brojne situacije gdje nam je tehnologija olakšala funkcioniranje.

Kako biste tu razinu opuštenosti u vlastitome domu dodatno povećali, savjetujemo da razmislite o video portafonima – vrlo zanimljivim i korisnim uređajima koji nikada nisu bili traženiji!

Sustav tehničke zaštite

Nažalost, i danas smo svjedoci groznih i traumatičnih događaja poput provala i krađa. Vrlo često su takve akcije pomno isplanirane od strane počinitelja koji danonoćno motre svoje ciljeve i reagiraju kada im okolnosti to dozvole. Zahvaljujući postavljanju protuprovalnih vrata ili alarmnih sustava takve su se situacije svakako prepolovile, ali broj im se još više može smanjiti postavljanjem boljeg i modernijeg sustava tehničke zaštite koji uključuje postavljanje video portafona umjesto interfona ili nekih drugih sličnih uređaja.

Video portafoni

Video portafon vrlo je zanimljiv uređaj pomoću kojeg u svakome trenutku možete uočiti osobe koje žele prijeći prag vaših vrata, a moguće ih je postaviti u privatne stambene objekte kao i u zgrade, urede i sl. Postavljanjem video portafona dugoročno ćete uložiti u sigurnost vašeg doma i imovine i time mogućnost neželjenih posjeta svesti na minimum. U svakom trenutku možete vidjeti što se događa ispred mjesta gdje je postavljen, a moguće ga je čak povezati i s mobitelom kako bi vaš dom ostao siguran i nakon što izađete iz stana ili kuće.

Postavljanje i održavanje

MISLAV ELEKTRO jest firma koja se, između ostaloga, bavi i projektiranjem, ugradnjom i održavanjem različitih sustava tehničke zaštite, uključujući i video portafone. Koriste opremu najboljih svjetskih proizvođača te nude najbolji omjer cijene i kvalitete usluge. Također, imaju i uslugu kasnijeg održavanja sustava što je vrlo bitno jer tako u svakome trenutku možete računati na to da nećete ostati sami i nezaštićeni – njihov će stručan tim detektirati svaki mogući problem i voditi računa o vašoj sigurnosti.

OCIJENI