Adresa: Zelengaj 16
10000, Zagreb
Mobitel:
091 7820 075 091 7820 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.floressadesign.com/
http://www.facebook.com/floressadesign
http://www.instagram.com/floressadesign/?hl=hr

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Cvjećarnica
Ključne riječi: cvjetni dizajn interijera i eksterijera - cvjetni aranžmani za evente, vjenčanja, posebne prigode - najam cvjetnih instalacija - uređenje terasa i vrtova - cvjetni aranžmani za sve prigode - feng shui - cvjetni zidovi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu FLORESSA DESIGN. 

Floressa design, uređenjem interijera i eksterijera, poslovnih i privatnih prostora, te raznih evenata, vraća Vaš  moderan život u ravnotežu.

Svjetlana Duić Legčević, povezanost s prirodom razvila je odrastajući u Gorskom Kotaru, Hrvatskoj. Tijekom studija na PMF-u, predstavlja se izložbom herbar slikarstva, a ime cvjetnog dizajnera certificirala je u New Yorku na institutu za umjetnost i obrt tijekom dugogodišnjeg boravka u SAD-u.

Svoju priču povezanosti sa prirodom zaokružuje  dvogodšnjim studijem za Feng Shui savjetnicu.

Konceptom UDOMIMO PRIRODU u prostor unosi materijale, boje i oblike koje su energetski usklađene sa vibracijom prostora, te osobnosti klijenta. Prostor u kojem boravite tada djeluje na Vaš um i tijelo energizirajuće i iscjeliteljski,  što uvelike poboljšava kvalitetu života.

Kao član  New York instituta za umjetnost i dizajn obećava vam uvijek nove inspirativne ideje prilagođene prostoru i klijentu.Posjetite našu web stranicu i pratite nas na Facebooku i Instagramu.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 7820 075 091 7820 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.