Adresa: Bani 25
10010 Zagreb - Buzin
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
091 4608 001 091 4608 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/Studio-Ban-1717622838512489/?ref=br_rs

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-17
sub: po dogovoru
Djelatnosti: Reklame
Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Ključne riječi: naljepnice - oslikavanje automobila - oslikavanje izloga - oslikavanje vozila i kombija - oslikavanje kamiona - vizitke - izrada reklama - letci - memorandumi - tisak na majice, tekstil, upaljače i kišobrane tisak na kemijske olovke promo materijal
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Studio BAN d.o.o.
IZRADA REKLAMA, TISAK, NALJEPNICE, OSLIKAVANJE IZLOGA I VOZILA, TISAK NA MAJICE I TEKSTIL

Mi smo mala firma, ali imamo bogato iskustvo na našem polju i možemo riješiti gotovo sve probleme u vezi promocije vaše tvrtke.

Bavimo se izradom svih vrsta reklama, vizitki, letaka, memoranduma, tisak na majice i tekstil, oslikavanje vozila i izloga i dr.

Iako većinu odrade mediji, velika se pažnja posvećuje reklamama kojih često nismo ni svjesni, a prisutne su svuda oko nas.

Za sve dodatne informacije o našim uslugama kontaktirajte nas ili posjetite našu Facebook stranicu.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 4608 001 091 4608 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.