OCIJENI

Poklon paketi poslovnim partnerima

Objavljeno: 5.11.2019. 12:59

Važan dio poslovne kulture zasigurno su poslovni pokloni. Poklon je najbolji način da započnete poslovnu suradnju u pozitivnom tonu, jer su upravo oni pokazatelji poštovanja prema poslovnom partneru, ali i vašeg stila. Odabir poklona stvorit će određenu sliku o vama, stoga želite biti sigurni da ste odabrali poklon kakvog će vaš poslovan partner cijeniti i zapamtiti. Osim toga, poklonom šaljete poruku o čitavom poduzeću - stvarate ugled i imidž.

Uspješni odnosi s klijentima mogu uključivati ​​brojne faktore, ali jedan od načina da pokažete preferiranim klijentima da vam je stalo je da im pošaljete poklon - poklon za koji znate da će im nešto značiti. Kartica zahvale ili telefonski poziv je lijepa gesta, ali nemojte tu stati. Postoje konkretni razlozi zbog kojih morate povremeno slati i poklon svojim klijentima. Korporativno darivanje poklona je u porastu, od davanja pretplate za razne usluge do vina i cvijeća. Važan je odabir pravog dara i načina darivanja. No još je važnije odlučiti se na proaktivan uvid u preferencije svoga klijenta i napraviti prijateljsku gestu u obliku nečeg lijepog za njih koji ih podsjeća da cijenite poslovni odnos koji dijele s vama.Neki od univerzalnih poklona s kojim nikada ne možete pogriješiti, zasigurno su hrana i piće. Takav poklon nikoga neće razočarati, osobito kada se radi o jedinstvenoj gastronomskoj kombinaciji, kao što su to autohtone delicije Hrvatske. “Marijina trpeza” donosi bogatu ponudu gurmanskih užitaka s područja Središnje Hrvatske, Istre, Dalmacije i Slavonije, savršeno sastavljenih u poklon pakete koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Ne postoji bolji način da započnete suradnju sa stranim tržištem nego što je to poklanjanjem poznatih hrvatskih delicija kao što su to smokve, pršut ili slavonski kulen. Otkrijte svojim partnerima bogatstvo dalmatinske gastronomije poput pršuta, maslinovog ulja ili gurmanskih rakija. Tradicionalne poslastice poput ušećerenih badema oduševit će i one najizbirljivije. Bogata ponuda vina donosi za svakoga po nešto - od voćnih vina s područja Dalmacije do Istarske malvazije, visoka kvaliteta neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Pomno osmišljeni poklon paketi zadivit će svakog iskusnog gurmana a vama zagarantirati dobru poslovnu suradnju.U cijelosti se prilagođavamo vašim željama, kako bi paketi bili u skladu sa zamislima vaše organizacije. Ako ste u potrazi za idealnim poslovnim poklonom, “Marijina trpeza” ima rješenje za vas!

OCIJENI