Adresa: Črešnjevec 43
10000 Zagreb
Mobitel:
091 5055 414 091 5055 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.marijina-trpeza.com

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-17
Djelatnosti: Delikatese, specijalizirana trgovina hranom, ethnic food
Poslovni pokloni, Poklon galerija, Gift shop, Suveniri
Veleprodaja
Ključne riječi: autohtone delicije Marijine trpeze_ poslovni pokloni_gastro i eno poslovni pokloni_hrvatske delicije_delicije Istre i Kvarnera_delicije Slavonije_delicije Zagreba i središnje Hrvatske_delicije Dalmacije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

O nama

Zavirite na Marijinu trpezu...

Osnovna djelatnost tvrtke je plasman hrvatskih autohtonih proizvoda domaćih malih proizvođača na tržište Republike Hrvatske i europskih zemalja.

Brižnom selekcijom pažljivo odabranih delicija iz svih regija Hrvatske, Marijina trpeza na vaše stolove donosi 'priču' o bogatoj tradiciji, iskustvu, podneblju i životu, te običajima brojnih generacija hrvatskih obitelji.

Svakom proizvodu pristupamo s izrazitom pažnjom te kroz njegovo pomno aranžiranje u poklon paketima, uslugama dizajna i pakiranja koje nudimo, dajemo završnu 'glazuru' za njegov potpuni gastro doživljaj.

Zajedno s nama istražite bogatstvo autohtonih delicija Marijine trpeze i priuštite poslovnim partnerima, prijateljima ili poznanicima one nezaboravne i tako dobro poznate gastronomske okuse i mirise!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5055 414 091 5055 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.