Adresa: Desprimska 1 A
10257,Brezovica
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6273 400, 097 6578 885 01 6273 ... - klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontaktirajte nas
Web: http://www.villabrezovica.com/

Radno vrijeme

:
pon-ned: 0-24h
Djelatnosti: Dom za starije i nemoćne, starački dom
Kućna njega
Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Ključne riječi: dom za stare i nemoćne - dom za stare i nemoćne zagreb - exclusive dom za stare i nemoćne - najbolji dom za stare i nemoćne - palijativna skrb - palijativna skrb zagreb - fizikalna terapija - fizikalna terapija zagreb
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Smještena na jugozapadnom djelu Zagreba, na samo desetak kilometara od centra grada, Villa Brezovica pravi je spoj ustanove koja pruža bolničke usluge, usluge skrbi za starije, bolesne i nemoćne, palijativne skrbi, postoperacijskih oporavaka te čini život u starosti kvalitetnijim i sretnijim.
Multidisciplinarni tim liječnika profesora rehabilitacije, socijalnog radnika, fizioterapeuta, medicinskih tehničara, sestara i njegovatelja pomoći će Vam da se osjećate zdravo u svome tijelu, te da godine života koje dolaze ispunite kvalitetom, zajedništvom, prijateljstvom i zadovoljstvom.
Ustanova hotelsko-bolničkog tipa, otvorena i opremljena 2010. godine u svojoj strukturi napravljena je kao otvorena i pristupačna svima.
Na 4200 kvadrata, pet etaža, tri stubišta i dva lifta prilagođena je osobama s posebnim potrebama, polupokretnim i pokretnim osobama.
Villa Brezovica nudi i prostore za odmor i rekreaciju, prostore za liječenje i terapiju, a zelena oaza oko Doma poziv je na opuštanje.
Ustanova zadovoljava i najviše EU standarde- u kuhinji se provodi HACCP sustav, svakodnevno se priprema domaća i svježa hrana.
Tijekom proljetnih mjeseci sadi se i eko vrt, a iz ekološkog uzgoja dolazi svježe povrće na radost korisnika doma.
Obasjana svjetlošću sa svih strana pravi je spoj odmora i opuštanja s jedne te funkcionalnosti i vrhunske skrbi s druge strane.
Uz vrhunski opremljene prostorije za odmor, spavaonice i apartmane, korisnicima Ville Brezovica na raspolaganju su tri obroka dnevno, pranje i peglanje rublja, kapelica za duhovnu obnovu i molitvu kao i sudjelovanje na seminarima te 24-satna zdravstvena zaštita i skrb u vidu individualnih ili grupnih terapija.

RIJEČ RAVNATELJICE

"Brinuti i skrbiti o našim korisnicima, njegovati ih, naša je profesionalna obveza i tome smo iskreno i potpuno posvećeni. Njihova sreća, zdravlje i zadovoljstvo naša su radost i ponos, a to je pravi pokazatelj da savjesno i dobro obavljamo svoj posao.

Postojimo kako bismo Vama ili Vašim najmilijima uljepšali starost i olakšali teške dane prouzročene zdravstvenim tegobama. Ukažite nam povjerenje i dopustite da o Vama i Vašim najmilijima brinu najbolji."

Ana Jelančić, dr.med

Villa Brezovica nudi skrb za pokretne, polupokretne ili nepokre osobe. Korisnicima se nudi stalni, povremeni, kratki ili postoperativni boravak, a također i mogućnost dnevnog boravka.
Na prvom katu nalazi se 25, što jednokrevetnih što dvokrevetnih i trokrevetnih soba ili apartmana, u kojima su smješteni polupokretni i pokretni korisnici. Smještajne jedinice vrlo su prostrane i opremljene udobnim krevetima, te prilagođene polupokretnim korisnicima. Za korisnike je svakodnevno organizirano druženje uz kavu, čaj ili omiljeni napitak u prostorima dnevnog boravka i koji je ugodno osvjetljen i opremljen potrebnom literaturom za odmor i opuštanje te je postao mjesto sastanaka i razgovora korisnika doma. Svakodnevno su tu i jutarnje tjelovježbe za korisnike, a uz grupnu tu je i individualna terapije za sve one koji ne mogu prisustvovati grupnoj terapiji.
Na drugom katu je Ustanova za palijativnu skrb, gdje su zbrinuti teško bolesni korisnici. Kat je stacionaran, s 50 ležajeva, a 2011. postao je prva Ustanova za palijativnu skrb takve vrste u Republici Hrvatskoj. Na ovom su katu uglavnom jednokrevente ili dvokrevetne sobe, vrhunski opremljene te zadovoljavaju sve svjetske standarde brige za korisnika. Multidisciplinarni tim svakodnevno provodi medicinsku njegu, individualne terapije i rad s pacijentima, a sve s ciljem bržeg oporavka i ublažavanja simptoma bolesti. Uz stambeni prostor tu je i prostor za odmor - veliki dnevni boravak.
„Tendencija je nakon što se tretmanima i terapijom ublaže simptomi bolesti, da se korisnik osjeća zdravije i bolje i na taj način se socijalizira s ostalim korisnicima“, objašnjava stručni medicinski tim.
villa brezovica
Na trećem se katu nalaze prostrani apartmani, a iznajmljuju se najčešće prema željama i mogućnostima korisnika. Luksuzni apartmani sastoje se od velike spavaće sobe i dnevnog boravka, zasebne kupaonice i kuhinje te velike terase, a svaki je dio apartmana posebno prilagođen posebnim potrebama pojedinaca, starijih, polupokretnih ili pokretnih osoba.
Na pet etaža Ville Brezovica pronaći ćete baš sve što je potrebno za kvalitetan i ispunjen život ili postoperativni odmor i njegu. Arhitektonsko rješenje doma nalaže jednostavnost uporabe i snalaženja u prostoru, jer bolnički dio nalazi se u sredini ustanove, dok je hotelski smještaj na prvom i trećem katu. Villa u cjelini nudi različite sadržaje, ukomponirane u moderan prostor ugodnog življenja.
U podrumu Ville Brezovica pronaći ćete kvalitetnu zdravstvenu zaštitu- magnetsku i fizikalnu terapiju, posebne su dvorane kineziterapije, grupne ili individualne terapije, a od popratnih sadržaja tu su i frizerske te pedikerske usluge, na raspolaganju je i kapelica, dvorana za seminare i predavanja. Na oko 400 četvornih metara u podrumu je smještena Poliklinika za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju, a koja je dostupna i vanjskim korisnicima i to putem uputnica HZZO-a.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6273 400, 097 6578 885 01 6273 ... - klikni za broj
Telefon:
Telefon: