OCIJENI

Redovni i preventivni veterinarski pregledi

1 pregleda/dan | Objavljeno: 28.04.2024. 09:16

Briga o zdravlju vašeg ljubimca je ključna za njegovu sreću i dugovječnost. U našoj veterinarskoj ordinaciji, nudimo redovne i preventivne veterinarske preglede kako bismo osigurali najbolju njegu za vašeg krznenog prijatelja.

Naš tim stručnih veterinara posvećen je brizi o zdravlju vašeg ljubimca. Redovni veterinarski pregledi ključni su za rano otkrivanje potencijalnih zdravstvenih problema i sprječavanje ozbiljnijih komplikacija. Tijekom pregleda, provjeravamo vitalne znakove, stanje kože i dlake, provjeravamo uši, oči i zube te vršimo palpaciju i slušanje srca i pluća.

Preventivna njega igra važnu ulogu u održavanju zdravlja ljubimca. U sklopu naših usluga, pružamo cijepljenje koje štiti vašeg ljubimca od opasnih bolesti.

Naši veterinari su spremni odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam korisne savjete o prehrani, vježbanju i općoj dobrobiti vašeg ljubimca. Njihovo stručno znanje i iskustvo omogućuju da pružimo personaliziranu njegu koja je prilagođena potrebama vašeg ljubimca.

Povjerite zdravlje svog ljubimca našem timu stručnjaka. Kontaktirajte nas danas kako biste zakazali redovni veterinarski pregled i osigurali dug i sretan život za vašeg ljubimca.

http://www.stelar.hr/product.html

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI