OCIJENI

Kupanje i šišanje kućnih ljubimaca

1 pregleda/dan | Objavljeno: 17.04.2024. 11:21

Vaši ljubimci zaslužuju izgledati najbolje moguće! Pružamo vam vrhunsku uslugu uređivanja, kupanja i šišanja kako bismo vašim ljubimcima osigurali urednost i blistav izgled.

Kupanje je važan dio općeg održavanja higijene vašeg ljubimca. Koristimo posebno formulirane šampone koji su nježni prema njihovoj koži i dlaci, istovremeno pružajući dubinsko čišćenje i hidrataciju. Naši groomeri pažljivo obraćaju pozornost na svaki detalj, čišćenjem ušiju, rezanjem noktiju i čišćenjem zubi kako bi osigurali potpunu njegu i svježinu.

Šišanje je umjetnost koju naši stručnjaci dobro poznaju. Bez obzira treba li vam trimanje dlake, šišanje na određenu dužinu ili stiliziranje, mi smo ovdje da vaš ljubimac izgleda fenomenalno.

Važno je napomenuti da pružamo sigurno i ugodno iskustvo. Naši groomeri su strpljivi i ljubazni prema svim ljubimcima, pružajući im pozitivno iskustvo i bezbrižan tretman.

Povjerite izgled vašeg ljubimca našem timu stručnjaka. Kontaktirajte nas kako biste zakazali termin za kupanje i šišanje vašeg ljubimca i uživali u njegovom svježem, čistom i elegantnom izgledu.

http://www.stelar.hr/service.html

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI