OCIJENI

Kirurški i stomatološki veterinarski zahvati

1 pregleda/dan | Objavljeno: 01.05.2024. 18:32

U našoj kirurškoj i stomatološkoj ordinaciji, vaši ljubimci su u sigurnim rukama. Nakon detaljnih pregleda i dijagnostičkih pretraga, nudimo širok spektar usluga kako bismo osigurali njihovo zdravlje i dobrobit.

Naš tim stručnih veterinara provodi kirurške zahvate, kao i stomatološke preglede i terapije.

Nakon svakog operativnog zahvata pružamo pažljivu postoperativnu njegu. Bilo da je potrebno stacionarno liječenje ili kućna njega, osiguravamo da vaš ljubimac dobije najbolju skrb i oporavak.

Stelar specijalistička veterinarska praksa također pruža usluge kućnih posjeta, jer vaša udobnost je naš prioritet. Ako vam je teško doći do nas, naš veterinarski tim će doći k vama i pružiti vrhunsku skrb vašem ljubimcu u vašem domu.

Nikad ne znate kada će biti potrebna hitna intervencija. Zato smo tu za vas i izvan radnog vremena. Naš tim je dostupan za hitne intervencije na poziv, kako biste mogli brzo dobiti pomoć kada je najpotrebnije.

Povjerite svoje ljubimce u naše ruke i zajedno ćemo osigurati sreću, zdravlje i dugotrajno prijateljstvo. Za više informacija i zakazivanje termina, nazovite nas još danas.

http://www.stelar.hr/service.html

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI