Adresa: Školska ulica 10
10370, Dugo Selo
Mobitel:
098 468 375 098 468 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.svrdlo.hr

Radno vrijeme

:
Pon. - pet.: podogovoru
Djelatnosti: Metal i metalni proizvod - proizvodnja, skladištenje
Metalna galanterija, željeznarija
Veleprodaja
Ključne riječi: prodaja svrdla - tokarski noževi - držači za alat - brusne rezne ploče - mjerni alat - ručni alat - komibnirke - klješta - odvijač
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu specijalnih alata SVRDLO.

Svrdlo d.o.o. nudi veliku, kompletnu paletu proizvoda za bušenje, brušenje, rezanje i varenje. Fleksibilna struktura organizacije omogućuje nam brzu reakciju na vaše zahtjeve, kao i stručne savjete naših djelatnika koji vam uvijek stoje na usluzi.

Mi smo poduzeće orijentirano na zahtjeve profesionalnih korisnika alata. Naša djelatnost je maloprodaja i veleprodaja specijalnih alata za industriju i obrtništvo.

U našoj ponudi imamo veliki izbor kvalitetnih ručnih alata i opreme za električne alate kao što su brusilice i tokarilice.

Distributeri i uvoznici smo za nekoliko renomiranih proizvođača alata.

Naš cilj je klijentu ponuditi kompletan alat za opremanje radionice.

Stručni djelatnici vam stoje na raspolaganju svojim savjetima pri samom odabiru alata za opremanje radionice ili pri odabiru alata za namjensku upotrebu.

Za sve detaljnije informacije o našim proizvodima kontaktirajte nas putem telefona ili nas posjetite na adresi.

Sjedište nam je u Dugom Selu, Školska 10.

Posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 468 375 098 468 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.