OCIJENI

Stomatološka protetika

Objavljeno: 23.3.2020. 14:13

Stomatološka protetika je grana dentalne medicine koja se bavi nadomještanjem izgubljenih zubi i njihovih dijelova pomoću  mostova, krunica, ljuskica, inlaya, onlaya, overlaya, mobilnih proteza i svih vrsta suprastruktura na implantatima. Njen glavni cilj je ponovo uspostavljanje funkcije i estetike te rehabilitacije i harmonije cijelog žvačnog organa i orofacijalne regije.
Napredak znanosti, tehnologije i materijala unaprijedio je ovu disciplinu do savršenstva i tako povećao njenu efikasnost. Zbog toga je od iznimne važnosti stručnost i educiranost te razvijene vještine svakog doktora dentalne medicine koji se bavi ovim područjem.


 
Opći napredak na svim područjima ljudskog djelovanja doveo je i do podizanja standarda na području stomatološke protetike. Pored funkcijskih zahtjeva, estetika i ljepota osmijeha postavljaju se kao važan i nezaobilazan kriterij za svaki protetski rad. Ako znamo koristiti sve mogućnosti koje nam danas omogućuju najnovije tehnologije i materijali, gotovo da nema ograničenja u postizanju tih ciljeva.
 
                                

Stomatološka poliklinika Delić spremna je na sve funkcijske i estetske zahtjeve u Vašoj protetskoj rehabilitaciji! Nudimo Vam široki izbor radova od bezmetalne keramike i cirkona do metalkeramičkih kombinacija, sve vrste mobilnih proteza kao i suprastruktura na implantatima.
Protetske radove možemo izraditi i preciznim CAD/CAM kompjuteriziranim digitalnim tehnikama s mogućnošću dodatne individualizacije svakog rada!

Svi naši radovi su u svrhu postizanja vrhunske estetike Vašeg osmijeha uz povrat ispravne funkcije stomatognatog sustava! Stoga osjećajte se sigurno u 'našim rukama' i naručite se na besplatni prvi pregled s povjerenjem!


OCIJENI